سرویس فرهنگی به دخت/
مواد لازم:
شكر: 4 ليوان
آب :2 ليوان
سركه: 1 قاشق غذاخوري
شربت نعنا: 1قاشق غذاخوري (يا نعناي تازه 250 گرم)
طرز تهيه:
ابتدا شكر و آب را در قابلمه اي بريزيد و مخلوط كنيد.
قابلمه را روي حرارت متوسط بگذاريد و اجازه دهيد10 دقيقه بجوشد.
بعد از حل شدن شكر و جوش آمدن شربت، سركه را حين جوشيدن شربت اضافه كنيد و مخلوط را 2 دقيقة ديگر بجوشانيد.
سپس قابلمه را از روي حرارت برداريد و بگذاريد سرد شود.
وقتي شربت كاملاً خنك شد، عرق نعنا يا برگ هاي شستة نعناي تازه را به آن اضافه كنيد و هم بزنيد تا شربت كمي بو و مزة نعنا بگيرد.
شربت شما آماده است، نوش جان كنيد.
چند نكته مهم در تهيه شربتها :
شكرك زدن: دليل شكرك زدن شربت، غلظت زياد آن ميباشد كه ميتوان اين مشكل را با كمي آب جوش و يك قاشق آبليموي مخلوط شده با شربت، روي حرارت ملايم حل كرد.
كپك زدن: كپك زدن شربت به علت رقيق بودن بيش از حد آن است.
بهتر است از قابلمه لعابی برای تهیه انواع شربت و مربا استفاده نمایید.
گروه هنر و زندگی به دخت/ انتهای متن/