دارچین را دوباره نگاه کنیم

اگر کمی اهل آشپزی باشید و چاشنی و طعم و مزه غذا برای شما مهم باشد، به احتمال قوی در آشپزخانه کنار دست تان دارچین هست. ولی بهتر است کمی دقیق تر به دارچین نگاه کنیم .

3

 سرویس تغذیه به دخت/

دارچین درختی است کوچک و همیشه سبز که در سری لانکا و نواحی جنوب غربی هندوستان وجود دارد و بهتره بدانیم این گیاه در ایران یافت نمی شود و در واقع وارداتی است و ما ایرانی ها این ادویه خوش عطر و طعم و پر خاصیت را به صورت چاشنی در غذا و چای مصرف می کنیم .

خواص درمانی دارچین :

محرک گردش خون ،قلب و تنفس بهبود دهنده هضم ،گند زدا و قاعده آور است .

روش تهیه  نوشیدنی دارویی با دارچین

برای ممانعت از پیشرفت سرما خوردگی می توان در اولین حملات بیماری مزبور نصف لیمو ترش ، یک قاشق سوپ خوری عسل، نصف لیوان آب گرم که مدت 2 تا 3 دقیقه در آن یک قاشق چای خوری دارچین و چند عدد میخک که جوشانده شده باشد را به مدت 20دقیقه دم کرده و سپس گرم میل کنید .

/انتهای متن/

 

نمایش نظرات (3)