استفاده از ظرفيت های مردمي در گسترش حجاب و عفاف
دبیر کارگروه حجاب و عفاف وزارت کشور گفت: سیاست ما در وزارت کشور حمایت از تشکیل سازمانهای مردم نهاد است، یکی از راهکارهای گسترش حجاب و عفاف استفاده از ظرفیت سازمانهای مردم نهاد است.
سرویس خبر به دخت/
طهورا نوروزی در گفتوگو با خبرنگار زنان فارس درخصوص حمایتهای وزارت کشور از سازمانهای مردم نهاد حجاب و عفاف اظهار داشت: سازمانهای مردم نهاد(سمن) بین حاکمیت و مردم قرار دارند. همچنین در دستورات دینی بر استفاده از ظرفیتهای مردمی تأکید بسیاری شده است..
وی افزود: حجاب و عفاف به عنوان یک مسئله تأثیرگذار بر سلامت روانی جامعه مدنظر است و سازمانهای مردم نهاد در این زمینه یک ظرفیت برای کشور محسوب میشوند.
دبیر کارگروه حجاب و عفاف وزارت کشور با بیان اینکه در حوزه حجاب و عفاف و مد و لباس دو گروه سازمان مردم نهاد وجود دارد، گفت: یک گروه از این سازمانها به صورت تخصصی و گروه دوم به صورت غيرمستقیم موضوع حجاب را دنبال میکنند.
نوروزی ادامه داد: از سمنهایی که به صورت تخصصی در حوزه حجاب و عفاف تشکیل مي شوند حمايت مي کنيم و درصدد هستیم تا سازمانهای مردم نهاد در این حوزه را افزایش دهیم..
دبیر کارگروه حجاب و عفاف وزارت کشور با اشاره به اینکه در صورت سازمان دهي حرکتهای مردمی ، میتوان خواست حاکمیت در زمینه حجاب را به خواست عموم مردم تبدیل کرد،افزود:هماهنگی و ارتباط سازمان های فعال در حوزه حجاب و عفاف به شکل شبکه ای تاًثير گذار ،باعث میشود تاضمن حذف موازی کاریها ، هر یک از این سازمانها در حوزه حجاب و عفاف وظیفهای را بر عهده بگیرند. نوروزی گفت: سازمانهای مردم نهاد میتوانند بدنه دولت را در رابطه با اجرای طرح حجاب و عفاف همراهی کنند .
عدهای معتقدند حجاب و عفاف نبايد دولتی باشد.ما مي گوييم که خواست حاکمیت در این زمینه همان مطالبه مردم است؛برای گسترش حجاب و عفاف باید از ظرفیت مردمی استفاده کنیم اما در بخش نظارتی باید حاکمیت مداخله
نوروزی ادامه داد: تشکلهای دانشجویی در دانشگاهها میتوانند به گسترش حجاب و عفاف کمک کنند. باید با بیان صحيح مردم را به رعایت حجاب و عفاف تشویق کرد. رویکرد ترویج فرهنگ حجاب و عفاف نباید سلبی باشد./انتهای متن/