سرویس فرهنگی به دخت/
مواد لازم:
شكر 150 گرم
كره 300 گرم
تخم مرغ 1 عدد
وانيل 4/1 قاشق چايخوري
آرد 450 گرم
طرز تهيه:
شكر، كره، تخم مرغ و وانيل را در حد مخلوط شدن با همزن برقي بزنيد.
سپس آرد را کم كم به مواد اضافه كرده و با دست خوب مخلوط كنيد.
خمير رادر حد تركيب شدن مواد، ورز دهيد.
خمير را در يك كيسه نايلوني حداقل 30 دقيقه داخل يخچال استراحت دهيد.
براي اينكه دو رنگ خمير داشته باشيد كافي است 3 قاشق غذاخوري از آرد كم كرده و 2 قاشق غذاخوري پودر كاكائوي الك شده به مواد اضافه كنيد تا خمير براي مصرف آماده شود.
خمير را روي سطح آردپاشي شده، كمي ورز دهيد و با وردنه به قطر 3 ميلي متر باز كنيد.
به همين ترتيب خمير كاكائويي را هم باز مي کنيم.
بهتر است خمير زيرين حدود يک سانت از هر طرف جاي خالي داشته باشد.
بعد از قرار دادن دو خمير روي هم، آن را به دقت رول كنيد.
خمير را حدود يک ساعت در يخچال قرار داده و سپس با چاقوي تيز با فاصله هاي نيم سانتي برش دهيد.
بعد از برش خمير، آن را در سيني فر قرار داده و به مدت 20 دقيقه با حرارت 170 درجه سانتيگراد بپزيد.
نکته 1: دقت داشته باشيد فر بايد از قبل گرم شده باشد.
نکته 2: در ضمن مي توانيد خمير را به شكل استوانه اي به قطر يک سانت درآورده و كنار هم قرار دهيد. (طوري كه دو رنگ متضاد در كنار هم قرار گيرد.) سپس روي لايه زيرين رنگ ها را برعكس، به همان طريق خمير قرار دهيد. بعد از اينكه خمير در يخچال سرماي لازم را پيدا كرد با چاقو برش داده، داخل سيني فر چيده و سپس در فر قرار دهيد.
نکته 3: اين شيريني را مي توان براي مدت طولاني در ظرف دردار و جاي خنك نگاهداشت.
نکته 4: خمير اين شيريني نیز براي مدت طولاني داخل فريزر قابل نگهداري است.
گروه هنر و زندگی به دخت/ انتهای متن/