دستور پخت شیرینی میکادو

1

سرویس فرهنگی به دخت/

مواد لازم :

آرد                                                    125 گرم (1 ليوان)

کره يا روغن جامد                                  200 گرم (1 ليوان سر خالی)

ارده                                                   2 قاشق غذا خوری

شکلات تخته ای کاکائويی يا شيری            200 گرم

پودر قند                                             200 گرم (4/3 ليوان)

پودر بادام                                            2/1 ليوان  (پودرپسته، گردو، نارگيل)

پودر کاکائو                                           2 قاشق غذاخوری

هل                                                    1 قاشق مرباخوری

اسانس                                                 دلخواه

نان ميکادو                                            به تعداد لازم

طرز تهيه :

آرد را بدون روغن تفت دهيد تا رنگ آن کمی تغيير کرده و خامی آن گرفته شود.

سپس از روی حرارت برداشته، روغن را اضافه نماييد تا آب شود. بعد کاکائو را اضافه کنِيد.

بعد از کمی خنک شدن پودر قند، هل، يا اسانس ديگر را اضافه کرده و مخلوط کنيد.

سپس پودر بادام و ارده را اضافه کنيد .

از اين مواد روی  نان ميکادو به قطر يك ميليمتر يکنواخت بماليد تا سطح نان پوشيده شود.

سپس روی آن يک نان ديگر قرار داده و روی آن را وردنه بکشيد تا دو لايه به هم بچسبد.

دقت کنيد وردنه را خيلی فشار ندهيد زيرا نان ميکادو ترک می خورد.

دوباره روی نان را با مواد بپوشانيد و روی آن نان بگذاريد اين کار را تکرار کنيد تا قطر شيرينی ميکادو به اندازه دلخواه شما برسد. (حدود 3 سانت) در آخر روی ميکادو نان قرار داده و با وردنه روی آن بکشيد.

سپس روی نان را با شکلات آب شده بپوشانيد.

می توانيد روی آن را با پودر پسته، بادام ، نارگيل و يا شکلات رنگ مخالف تزئين کنيد و در يخچال قرار دهيد. بعد از خنک شدن آن را به شکل لوزی يا مستطيل برش دهيد.

گروه هنر و زندگی به دخت/ انتهای متن/