سرویس فرهنگی به دخت/
مواد لازم:
125 گرم كره
75 گرم شكر
1 قاشق سوپخوري شربت قوام آمده
4 قاشق سوپخوري جوي پرك شدهي خرد شده
75 گرم شكلات تختهاي قهوهاي خرد شده
50 گرم كشمش طلايي
مواد لازم براي تهيه شربت:
1ليوان آب
1/2 ليوان شكر
طرز تهيه:
در ظرفي آب و شكر ريخته و آن را روي حرارت ميگذاريم تا بجوشد و قوام بيايد.
در قابلمهاي كره، شكر و شربت قوام آمده را ميريزيم، روي حرارت ميگذاريم و مرتب هم ميزنيم تا شكر كاملاً حل شود.
قابلمه را از روي حرارت برميداريم و جوي پرك شده را به آن اضافه ميكنيم.
شكلات خرد شده و كشمش را به مواد درون قابلمه ميافزاييم و هم ميزنيم.
كف قالب مربع شكلي به ابعاد 20 × 20 سانتيمتر را با فويل ميپوشانيم و چرب ميكنيم.
از مواد آماده شده در قالب ميريزيم، پهن ميكنيم و روي آن را فشار ميدهيم.
شيريني شكلات را به مدت 20 دقيقه در يخچال ميگذاريم.
بعد از اين مدت قالب را از يخچال بيرون ميآوريم و پس از برش زدن، قالب را به مدت 2 تا 3 ساعت دوباره در يخچال ميگذاريم تا كاملاً سرد شود و خودش را بگيرد.
با این میزان در حدود 12 عدد شيريني می توان تهیه کرد.
گروه هنر و زندگی به دخت/ انتهای متن/