دستور پخت شيرينی شكلات

0

سرویس فرهنگی به دخت/

مواد لازم:

 125 گرم كره

 75 گرم شكر

 1 قاشق سوپ‌خوري شربت قوام ‌آمده

 4 قاشق سوپ‌خوري جوي پرك شده‌ي‌ خرد شده

 75 گرم شكلات تخته‌اي قهوه‌اي خرد شده

50 گرم كشمش طلايي

مواد لازم براي تهيه شربت

 1ليوان آب

 1/2 ليوان شكر

طرز تهيه:

در ظرفي آب و شكر ريخته و آن را روي حرارت مي‌گذاريم تا بجوشد و قوام بيايد.

در قابلمه‌اي كره، شكر و شربت قوام آمده را مي‌ريزيم، روي حرارت مي‌گذاريم و مرتب هم مي‌زنيم تا شكر كاملاً حل شود.

قابلمه را از روي حرارت برمي‌داريم و جوي پرك شده را به آن اضافه مي‌كنيم.

شكلات خرد شده و كشمش را به مواد درون قابلمه مي‌افزاييم و هم مي‌زنيم.

كف قالب مربع شكلي به ابعاد 20 × 20 سانتي‌متر را با فويل مي‌پوشانيم و چرب مي‌كنيم.

از مواد آماده شده در قالب مي‌ريزيم، پهن مي‌كنيم و روي آن را فشار مي‌دهيم.

شيريني شكلات را به مدت 20 دقيقه در يخچال مي‌گذاريم.

بعد از اين مدت قالب را از يخچال بيرون مي‌آوريم و پس از برش زدن، قالب را به مدت 2 تا 3 ساعت دوباره در يخچال مي‌گذاريم تا كاملاً سرد شود و خودش را بگيرد.

با این میزان در حدود 12 عدد شيريني می توان تهیه کرد.

گروه هنر و زندگی به دخت/ انتهای متن/