سرویس فرهنگب به دخت/
مواد لازم:
گردو پودر شده 1 پيمانه
شكر 2 قاشق غذاخوري
كره يا مارگارين 2/1پيمانه
آرد سفيد 1 پيمانه
وانيل 4/1قاشق مرباخوري
پودر قند براي تزئين
طرز تهيه:
كره و شكر را در يك ظرف گود با “همزن برقي” بزنيد تا كاملا مخلوط شود.
سپس آرد را كه از قبل الك كرديد به همراه پودر گردو به مخلوط كره و شكر بيفزاييد و دوباره هم بزنيد.
در آخر كار، وانيل را نيز اضافه كنيد و هم بزنيد.
از ماية آماده شده به اندازة يك قاشق مرباخوري برداريد و در دست گلوله كنيد و در سيني فر كمي چرب شده با روغن جامد با فاصلة 5/3 سانتيمتر از يكديگر قرار دهيد.
با نوك انگشت كمي روي گلوله ها فشار بياوريد و در فري كه از قبل گرم كرده ايد با حرارت 350 درجه فارنهايت یا 175 درجه سانتیگراد به مدت 12 تا 15 دقيقه بگذاريد تا بپزد.
مراقب باشيد رنگ شيريني تغيير نكند.
سپس شيريني ها را از فر درآوريد و بگذاريد خنك شود.
بعد در پودر قند بغلطانيد و در ظرف مورد نظر بچينيد.
با اين ميزان مواد مي توان در حدود 40 عدد شيريني درست كرد.
گروه هنر و زندگی به دخت/ انتهای متن/