سرویس فرهنگی به دخت/
مواد لازم براي تهيه سوفله:
گوشت چرخ كرده ………………. 500 گرم
مواد مورد نياز براي تهيه سس سفيد:
کره ……………………….. 50گرم
طرز تهيه سوفله:
- می توان پوست بادمجان را یک ردیف گرفته و یک ردیف با پوست باشد.
- نمك باعث ميشود هم تلخي بادمجان گرفته شود و همهنگام سرخ شدن، بادمجانها روغن کمي جذب كنند.
- ميتوانيد به جاي رندهكردن پياز داخل گوشت، آن را خرد كنيد و به همراه كمي زردچوبه در روغن تفت دهيد. سپس گوشت چرخ كرده را به پياز داغ اضافه كرده و به همراه آن تفت دهید و بگذاريد تا كمي بپزد.
طرز تهيه سس سفيد:
- می توان خامه را از طرز تهیه سس حذف کرد.
/انتهای متن/