زن، بنیان جامعه است؛ نه یک واحد اقتصادی
صدها نفر از بانوان تهرانی عصرچهارشنبه با حضور در تالار تفاهم مسجد موسی بن جعفر تهران از دکتر جلیلی در انتخابات یازدهم ریاست جمهوری ایران اعلام حمایت کردند.
سرویس خبر به دخت/
صدها نفر از بانوان تهرانی عصر امروز با حضور در تالار تفاهم مسجد موسی بن جعفر تهران از دکتر جلیلی در انتخابات یازدهم ریاست جمهوری ایران اعلام حمایت کردند. بانوان تهرانی که بسیاری از آن ها به علت ازحام مجبور شدند روی زمین بنشینند، شعارهای «نه سازش، نه تسلیم، یار جلیلی هستیم»، «برگ برندۀ ما، شهید زندۀ ما»، «تنها ره سعادت، مقاومت، عدالت»، «مذاکره با شیطان، خیانت است به قرآن» و «حرف ما یک کلام، مقاومت والسلام» سر می دادند.
به گزارش حیات طیبه، دکتر جلیلی پس از حضور در تالار تفاهم، سخنش را در جمع صدها نفری بانوان تهرانی با این آیۀ قرآن آغاز کرد: «مَن عَمِل صالحاً مِن ذَکَرٍ اَو اُنثی فَلَنُحییَنَّهُ حیاتاً طَیبه: هرکس از مردم و زن عمل صالح انجام دهد، قطعا او را به حیات طیبه زنده خواهیم کرد.» جلیلی از این آیۀ قرآن نتیجه گرفت که اسلام فرقی برای تلاشهای زن و مرد قائل نیست و هرکدام که عمل صالحی انجام دهند، به یک اندازه نزد خداوند منزلت خواهند داشت.
کاندیدای گفتمان «مقاومت و پیشرفت» گفت: «بسیاری از انقلاب های جهان نتوانستند مقاومت کنند و حتی آنهایی که مقاومت کردند، نتوانستند پیشرفت کنند؛ برخلاف ما که هم مقاومت کردیم و هم پیشرفت. زیربنای تمام این مقاومتها مقاومت فرهنگی و نرم افزاری بوده است. این بوده است که توانسته ما را در تمام عرصه ها هم قوت و هم پیشرفت بدهد.» دکتر جلیلی علت این تفاوت را «تفاوت در گفتمان و اندیشه و تفاوت در ایمان» ذکر کرد.
این مدرس رشتۀ علوم سیاسی دانشگاه با مقایسۀ اندیشۀ سیاسی غرب با اندیشۀ سیاسی اسلام گفت: در اندیشۀ غربی، مبنا نگاه اقتصادی است و براساس نگاه هزینه و فایده باید جامعه را به نحوی مدیریت کنیم که از نیروی کاری همۀ اعضای جامعه از جمله زن و مرد در جهت بهرۀ اقتصادی استفاده کنیم و اگر خانواده هم شکل نگرفت، نه تنها اشکالی ندارد که بهتر هم هست؛ چون بیشتر می تواند کار کند و برای اقتصاد جامعه مفید باشد. به گفتۀ دکتر جلیلی، این برخلاف اندیشۀ اسلامی است که کوچکترین سلول اجتماع را خانواده و مهمترین پایۀ آن را زنان و مادران می داند.
کاندیدای یازدهمین دورۀ انتخابات ریاست جمهوری ایران گفت: اگر بر این مبنا نگاه کردیم، زن بنیان اجتماع است؛ نه یک واحد اقتصادی و بنابراین ما باید در برابر اندیشۀ غربی نسبت به حقوق زنان مدعی باشیم که به زن نگاه مادی و اقتصادی و منفت طلبانه دارد.
در این مراسم سرکار خانم دکتر زهرۀ طبیب زاده نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، سرکار خانم دکتر روح افزا معاون طرح و برنامۀ شورای فرهنگی-اجتماعی زنان و سرکار خانم دکتر مریم جوادی معاون اسبق رئیس جمهور و رئیس اسبق سازمان محیط زیست در سخنانی علل حمایت خود از کاندیدای گفتمان «مقاومت و پیشرفت» را بیان کردند. خانم دکتر طبیب زاده در سخنان خود گفت: دکتر جلیلی یکی از پدیده های «استقامت» در سال های اخیر ایران است و ما به حمایت از ایشان و گفتمان ایشان افتخار می کنیم. خانم دکتر جوادی نیز گفت: آقای دکتر جلیلی گفتمانی ارزشی و انقلابی دارند؛ ایشان را ولایتمدار و اصلح می بینم.
/انتهای متن/