سه شنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۵

‌ترافل خرما،شیرینی رمضانی

خرما دوست همیشگی سفره های افطاریست و این بار ما می خواهیم با خرما، دسری خوش طعم و زیبا برای  سفره های افطاری تان تدارک ببینیم .

trafel

 

مواد لازم:

خرما : ۲۰۰ گرم

گردو : ۳۰ گرم

بیسکویت : ۳۰ گرم یا ۵ عدد

پودر نارگیل : به مقدار لازم

گردو , خلال پسته , خلال بادام , مروارید خوراکی برای تزئین

 

روش تهیه:

ابتدا خرما ها را  برای ۱ تا ۲ دقیقه داخل آب جوش بریزید  به این ترتیب به راحتی پوست شون رو جدا کنید.

هسته خرما رو هم در بیارید.

گردو و بیسکویت رو داخل غذاساز بریزید و پودر کنید.

بعد از منتقل کردن مخلوط بسیکویت و گردو به ظرف دیگه , خرما رو داخل غذاساز بریزید و له کنید.

سپس خرمای پوره شده رو به مخلوط بیسکوت و گردو اضافه کنید.

دست تون رو با روغن مایع خیلی خیلی کم چرب کنید و یه مقدار از مواد رو تو دست تون گرد کنید و

سپس داخل پودر نارگیل بغلتانید، شما میتونید از پودر پسته هم برای این کار  استفاده کنید.

حالا اونها رو داخل کپسول بذارید و با گردو , خلال پسته , خلال بادام و مروارید خوراکی تزیین کنید.

/انتهای متن/

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

کلیه حقوق متعلق به مجتمع رسانه ای اطلس می باشد