سه شنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۵

پای مرغ  ایتالیایی

 اگر می‌خواهید در کمتر از یک ساعت یک غذای کامل و خوشمزه درست کنید حتما دستور زیر را امتحان کنید. این غذا یک مدل غذای ایتالیایی است که با مرغ و سبزیجات درست می شود.

foot_chiken

گروه هنروزندگی سایت به دخت/ بهاره صیدی

مواد لازم برای ۵ نفر:

فیله مرغ: ۲ پیمانه، خرد شده

فلفل‌دلمه‌ای سبز یا قرمز: یک ‌سوم پیمانه

سس گوجه‌فرنگی : یک ‌دوم پیمانه

پنیرپیتزا: یک‌دوم پیمانه، رنده شده

آرد: یک‌ دوم پیمانه

شیر: یک پیمانه

تخم‌مرغ: یک عدد

بیکینگ ‌پودر: یک قاشق چای‌خوری

پیاز متوسط: یک عدد، خرد شده

 

طرز تهیه :

فر را روی حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید. کف و اطراف یک قالب گرد مخصوص پای به قطر پنج  سانتی‌متر را چرب کنید.

مرغ، فلفل‌دلمه‌ای، سس گوجه‌فرنگی و پیاز را در تابه‌ای ریخته و بر روی حرارت تفت دهید تا نرم شوند، سپس مواد را به طور یکنواخت در قالب مخصوص پای بریزید.

پنیر پیتزا را بر روی آن‌ها بپاشید. بقیه مواد را در کاسه کوچکی کاملاً با هم مخلوط کرده و بر روی مواد موجود در قالب بریزید.

قالب پای را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه یا تا زمانی‌که اگر چاقویی را در پای فرو کردید و بیرون کشیدید، چیزی به آن نچسبد، در فر بپزید.

پس از بیرون آوردن از فر، پای را ۵ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود، سپس آن را سرو کنید.

/انتهای متن/

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

کلیه حقوق متعلق به مجتمع رسانه ای اطلس می باشد