دوشنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۵

لواشک آلو زرد

لواشک آلو از خوشمزه ترین تنقلات است و درست کردن آن هم خیلی سخت نیست. حالا برای تهیه یکی از خوشمزه ترین انواع لواشک یعنی لواشک آلو دست به کار شوید.

aluzard

گروه هنروزندگی سایت به دخت/ بهاره صیدی

آلوها را در قابلمه ای بریزید بعد روی آلوها یک مقدار کم آب بریزید به همراه کمی نمک و روی حرارت بگذارید تا حسابی پخته ونرم بشوند.

بعداز پخت از صافی رد کنید تا پوست وهسته میوه گرفته شود.

اگر دوست داشتید خیلی ترش  شود کمی جوهر لیمو به آنها اضافه کنید .  

سپس آن در یک سینی که کمی چرب کردید بریزید و بگذارید در آفتاب تا خشک شود.

بعد از چند روز کاملا خشک می شود وبه راحتی از سینی جدا می شود اگر دوست داشتید در سینی نایلون بگذارید وکمی چرب کنید ومواد را روش بریزید وبعد از خشک شدن لواشک یک نایلون هم روی لواشک بگذارید.

در مرحله ای که مواد را از صافی رد کردید می توانید دوباره حرارت دهید تا سفت تر شود در این صورت در مدت زمان کمتری لواشک آماده  می شود.

 /انتهای متن/

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

کلیه حقوق متعلق به مجتمع رسانه ای اطلس می باشد