سه شنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۵

دسرموز و خامه کارامل

این هفته گروه هنروزندگی سایت به دخت برای شما عزیزان یک دسر زیبا، شیک و فوق العاده خوشمزه را آموزش می دهد. دسر موز و خامه ی کاراملی از دسرهای بسیار مطبوع برای همه ی اعضای خانواده ی شماست.

karamel

مواد لازم برای کرم شیرین کراملی:

موز: دو عدد

خامه: یک فنجان

سس کارامل: یک فنجان( در ادامه ی مطلب آموزش داده می شود)

شکر: دو سوم فنجان

آرد ذرت: یک چهارم فنجان

نمک: نصف قاشق چای خوری

شیر: سه فنجان

تخم مرغ: دوعدد

کره: دو قاشق غذاخوری

عصاره وانیل: یک قاشق غذا خوری

بیسکویت خرد شده: یک و نیم فنجان

کره ذوب شده: یک سوم فنجان

شکر: یک قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه ی سس کارامل

1

سس کارامل از سس های فوق العاده دلچسب و خوش رنگ و لعاب بوده که در انواع شیرینی و دسر بکار می رود.

موادلازم: شکر قهوه ای: یک پیمانه

کره:یک دوم پیمانه

شیر:یک چهارم پیمانه

وانیل خالص:یک قاشق چایخوری

تمام مواد را داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم و آنها را خوب مخلوط می کنیم تا زمانی که کمی غلیظ و رنگ آن تیره شود.

 

طرز تهیه دسر موز و خامه ی کاراملی:

مرحله اول طرز تهیه کرم شیرین وانیلی:

در یک کاسه متوسط، تخم مرغ را با چنگال خوب هم بزنید و کنار بگذارید.

قند، آرد ذرت و نمک را در یک ظرف با هم مخلوط کنید و کم کم به شیر اضافه می کنیم وبه مدت یک دقیقه روی حرارت ملایم خوب هم می زنیم تا صاف و یک دست و غلیظ شود.

چند قاشق غذاخوری از این مخلوط داغ را در کاسه به تخم مرغ اضافه می کنیم و بلافاصله به خوبی هم بزنید .

حالا مخلوط تخم مرغ را به مخلوط قبلی اضافه می کنیم و دوباره یک دقیقه هم می زنیم.

از روی حرارت برداشته و کره و وانیل را به آن اضافه می کنیم و کنار گذاشته تا خنک شود و بعد داخل یخچال می گذاریم.

 2

طرز تهیه بیسکویت برای لایه زیری دسر:

3

بیسکویت خرد شده ، شکر و کره ذوب شده را با هم مخلوط کرده تا به طور کامل ترکیب شوند . داخل سینی فر ریخته در درجه۳۵۰درجه فارنهایت به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه، تا زمانی که قهوه ای روشن شود قرار می دهیم .

حدود ۲ قاشق غذاخوری بیسکویت را کف ظرف می ریزیم و با استفاده از یک لیوان کوچک با فشار آن ها را به یک لایه منسجم و به هم چسبیده تبدیل می کنیم.

یک لایه از کرم شیرین کاراملی را درون ظرف بریزید.

سپس چند برش موز اضافه می کنیم و با یک لایه کرم شیرین وانیلی روی آنها را می پوشانیم.

مقداری بیسکویت و کمی سس کارامل روی آن اضافه می کنیم و لایه های قبلی را تکرار می کنیم.

در نهایت دسر را به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار می دهیم و روی آن را با برش های موز ، خرده های بیسکویت و سس کارامل تزئین می کنیم.

4

/انتهای متن/

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

کلیه حقوق متعلق به مجتمع رسانه ای اطلس می باشد