دوشنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۵

خاگینه گردویی

خاگینه  گردویی گزینه مناسبی برای  سفره های افطار، صبحانه است و یک دسر خوشمزه هم می تواند باشد که  به صورت سرد و گرم سرو می شود. تهیه این خاگینه، آسان و سریع است . با ما همراه شوید برای درست کردن یک خاگینه گردویی خوشمزه…

khagine

 مواد لازم:

گردوی آسیاب شده : ۳ ق سوپخوری

تخم مرغ : ۱ عدد

آردسفید : ۱ ق سوپخوری

شیر : ۲ ق سوپخوری

بکینگ پودر : ۱ ق چایخوری

وانیل : به میزان لازم

                                                                                                                                               

برای شیره

شکر : یک و نیم پیمانه

آب : سه چهارم پیمانه

گلاب : یک چهارم پیمانه

 

طرز تهیه:

تمام مواد خشک را با هم مخلوط کنید.تخم مرغ و وانیل را با همزن دستی بزنید،شیر را اضافه و خوب هم بزنید،حالا مواد خشک را هم اضافه و مخلوط کنید.قالب را چرب کرده و مواد را داخل آن بریزید و سپس داخل فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵-۱۸ دقیقه قرار دهید.

بعد از پخت و سرد شدن خاگینه ها را داخل شربت داغ قرار دهید.

 

طرز تهیه شربت:

آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و بجوشد،سپس گلاب را اضافه کنید و پس از چند جوش زدن شربت آماده است.

/انتهای متن/

1 دیدگاه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

کلیه حقوق متعلق به مجتمع رسانه ای اطلس می باشد