پنج شنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۵

حلیم بادمجان مخصوص سفره ی افطار

حلیم بادمجان یک غذای خوشمزه و محبوب در میان ایرانیان است که از آن مخصوصا  برای وعده‌ی افطاری در ماه مبارک رمضان بسیار استقبال می‌شود.

halim (1)

 

 

مواد لازم:

بادمجان: نیم کیلو

گوشت گردن: ۲۵۰ گرم

عدس : ۱۵۰ گرم

کشک: ۳۰۰ گرم

نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

پیاز داغ: به مقدار لازم

نعناع داغ و سیر داغ: به مقدار لازم

گردو برای تزیین: به دلخواه

 

طرز تهیه

ابتدا پوست بادمجان را می گیریم، سپس به بادمجان های پوست کنده شده نمک می زنیم و می گذاریم تا آبش خوب برود. سپس در حرارت بسیار ملایم، آهسته آهسته سرخ می کنیم.  

زمانی که در حال سرخ کردن بادمجان ها هستید، ۱۵۰ گرم عدس را با نیم کیلو گوشت می گذارید تا خوب پخته شود اما اول باید چربی گوشت را خوب خوب پاک کنید. وقتی گوشت و عدس خوب پخته شد، عدس و گوشت پخته شده را با بادمجان های سرخ شده مخلوط می کنیم و با هم می کوبیم. وقتی خوب کوبیدیم، می گذاریم در دمای ملایم تا گرمای خود را حفظ کند.

تزیین :

برای تزیین حلیم بادمجان به ۳۰۰ گرم کشک و پیاز داغ، سیرداغ و همچنین مغز گردوی خردشده نیاز داریم. می توانیم پیاز داغ و سیرداغ را با نعنا داغ مخلوط کرده و با مغز گردو روی کشکی که روی حلیم بادمجان

 ریخته ایم، بریزیم تا طعم آن را لذیذ تر و قیافه اش را بهتر کند.

/انتهای متن/

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

کلیه حقوق متعلق به مجتمع رسانه ای اطلس می باشد