دوشنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۵

تارت انار و شکلات ویژه ی شب یلدا

در شب یلدا می توانید تارت انار را با انار دون شده تهیه کنید و برای مهمان‌های تان بیاورید.

tart

 

مواد لازم برای خمیر تارت بادامی

بادام: نیم فنجان

کره: ۷۵ گرم

تخم مرغ: یک عدد

پودر قند: دو قاشق سوپ خوری

آب سرد: دو قاشق سوپ خوری

نمک: یک چهارم قاشق چای خوری

آرد: یک و یک سوم پیمانه

 

طرز تهیه خمیر تارت

2

برای تهیه خمیر تار ت،آرد نمک و پودر قند و بادام را در کاسه‌ای ریخته و مخلوط کنید. کره را به شکل حبه قند خرد کنید و به مواد خشک اضافه کنید با نوک انگشت شروع به حل کردن کره در مواد کنید.

 

تا جایی به هم زدن و مخلوط کردن کره را ادامه دهید که مواد به شکل خرده نان در بیاید.حالا نوبت اضافه کردن تخم مرغ به مواد است.بلافاصله یک قاشق آب سرد به مواد اضافه کنید و شروع کنید به ورز دادن مواد.

نکته: اگر در موقع ورز دادن دیدید که خمیر به اندازه کافی لطیف است دیگر آب اضافه نکنید اما اگر خمیر درست نشده بود آب باقیمانده را اضافه کنید و به هم زدن و ورز دادن ادامه دهید.

. سپس خمیر را در قالب ریخته و خوب فشار دهید

نیم ساعت آن را در یخچال بگذارید تا سفت شود. فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا گرم شود.

 نان تارت را به مدت ۱۵ دقیقه در فرقراردهید تا بپزید.

 

مواد لازم برای تزئین اناری

آب انار: دو فنجان

شکر ریزدانه: سه قاشق غذا خوری

 

مواد لازم برای داخل تارت

  : ۳۴۰گرم  خرد شده شکلات

فنجان  : یک  پرچرب   خامه

تخم مرغ : دو عدد

انار تازه برای تزیین: دو عدد

 قاشق غذاخوری سه   :  شکر ریزدانه

سه قاشق غذاخوری

 آرد معمولی:

 

طرز تهیه ی کرم داخل تارت

3

شکلات و خامه پرچرب را روی شعله متوسط حرارت دهید و شکلات را آب کنید و دائماً هم بزنید، وقتی بافت یک نواختی پیدا کرد، شعله را خاموش کنید و تخم مرغ ها، شکر و آرد را اضافه کنید.

مخلوط شکلات را روی نان تارت بریزید و دوباره به داخل فر برگردانید تا نیم ساعت دیگر بپزد.

 روی شعله متوسط آب انار و شکر را مخلوط کنید، حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه حرارت دهید تا به اندازه نیم فنجان تقلیل یابد و غلیظ و شربت مانند شود. سپس از روی شعله بردارید. وقتی پخت تارت در فر تمام شد و کمی سرد شد، شربت انار را بطور مساوی روی تارت بریزید و با دانه های انار تزئین کنید.

بگذارید تارت در دمای اتاق سرد شود و شربت روی آن سفت شود.

 برای سرو کردن می توانید از خامه هم استفاده کنید.

/انتهای متن/

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

کلیه حقوق متعلق به مجتمع رسانه ای اطلس می باشد