پنج شنبه ۵ اسفند ۱۳۹۵

لقمه ی باگت گوشتی، یک پیش غذای مناسب زمستانی

برای شب های بلند زمستان اگر یک پیش غذای خوشمزه می خواهید، لقمه ی باگت گوشتی را به شما توصیه می کنیم.

اگر دنبال یک پیش غذای شیک و ساده می گردید که زمان زیادی هم برای پخت احتیاج نداشته باشد، ما به شما طرز تهیه لقمه های باگت گوشتی را آموزش می دهیم تا شما آن را در منزل تهیه کنید و از طعم خوب و دلچسب آن لذت ببرید.

مواد مورد نیاز:

تخم‌مرغ: دو عدد

نان باگت: دو عدد

پیاز داغ: یک قاشق سوپ خوری

رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق سوپ خوری

جعفری خرد شده: ۴/۱ پیمانه

گوشت چرخ‌کرده: ۱۵۰ گرم

پنیرپیتزا: ۱۰۰ گرم

طرز تهیه:

ابتدا گوشت چرخ کرده را همراه با پیازداغ، نمک، فلفل و رب‌گوجه ‌فرنگی مانند مایه ماکارونی آماده کرده، می‌‌گذاریم کمی سرد شود. سپس جعفری خرد شده را همراه با پنیرپیتزا و تخم‌مرغ ‌ها به آن اضافه کرده و مخلوط می‌‌کنیم تا مایه یک‌ دستی به دست بیاید.

باگت را به صورت حلقه‌حلقه بریده و سعی می‌‌کنیم بدون این که نان پاره شود، خمیر داخل آن را دربیاوریم. آن‌گاه درون تابه مقداری روغن می ریزیم، حرارت را ملایم کرده، نان‌ها را در تابه می چینیم  و داخل‌ آنها را با مایه گوشتی پر می‌‌کنیم.

وقتی یک طرف لقمه سرخ شد، طرف دیگر آن را هم سرخ کرده، نهایتا در ظرف مورد نظر چیده، سرو می‌‌کنیم.

نکته:توجه داشته باشید فقط دو سر لقمه‌ها را سرخ می‌‌کنیم.

/انتهای متن/

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code

کلیه حقوق متعلق به مجتمع رسانه ای اطلس می باشد