نمیدونم مخترع ژله فالوده بستنی کی بوده ولی یقینا یک کدبانوی هنرمند این کشف بزرگ رو انجام داده. درست کردنش هم خیلی راحت و آسونه، امتحانش کنید.
مواد لازم:
توت فرنگی خرد شده : به مقدار لازم
بستنی: ۱/۲ لیوان
خامه : ۱/۲ لیوان
فالوده اماده: ۱ لیوان
پودر ژله توت فرنگی: ۱ بسته
طرز تهیه:
ابتدا ژله را با توجه به دستور روی بسته بندی آماده کنید. ( پودر ژله را درون یک لیوان آب جوش کاملا حل کنید وبعد یک لیوان اب سرد به ان بیفزایید).
ژله را با فالوده مخلوط کنید و درون ظرف را تا نیمه با مخلوط ژله و فالوده پر کنید و کمی نیز توت فرنگی خرد شده لابلای آن بریزید. سپس ظرف دسر را به مدت 5-3 ساعت درون یخچال قرار دهید تا ژله بسته شود.
پس از بسته شدن ژله ، خامه فرم گرفته را با بستنی مخلوط کنید و روی فالوده و ژله بریزید .
سپس روی آن را با توت فرنگی ، پسته و … تزیین کنید ( میتوانید روی آن را با مقداری بستنی توت فرنگی پوشش دهید ، همچنین میتوانید به جای خامه فقط از بستنی استفاده کنید).
سایر نکات:
دسرهای ژلاتینه حتما باید توی یخچال بسته بشن، فریزر روی کیفیت ژلاتین تاثیر میذاره.
بستنی باید حالت روان داشته باشد یعنی نه کاملا آب شده باشد و نه سفت و یخ زده باشد.این نکته خیلی مهم است. چون اگر بستنی خیلی سرد باشد بعد از تهیه ژله می بینید که بستنی رو آمده و ژله زیر آن سفت شده که ظاهر خوبی نیست.
می توانید به صورت رنگین کمانی چند نوع ژله را با بستنی تهیه کنید و لایه لایه روی هم قرار دهید.
می توانید از ژله آلوئه ورا که بی رنگ است و بستنی های پر رنگ مثل شاتوت هم برای این کار استفاده کنید تا ژله شما بسیار زیبا تر شود.
/انتهای متن/