زنانی که نماینده مجلس هفتم بودند
تعداد نمایندگان زن در مجلس هفتم هم همانند مجلس ششم ۱۳ نفر بود که مردم از بین ۲۹۴ نماینده آنها را انتخاب کرده بودند و در این دوره زنانی از شهرستان ها نماینده مجلس شدند. از جمله برای اولین بار نماینده ی زنی از استان گیلان هم به مجلس راه یافت.
در دوره هفتم از تعداد 294 نماینده مجلس، این ۱۳ تن از میان زنان به مجلس راه یافتند:
فاطمه آجرلو متولد ۱۳۴۵ از حوزه انتخابیه کرج، نیره اخوان متولد ۱۳۳۵ از حوزه انتخابیه اصفهان، رفعت بیات متولد ۱۳۳۶ از حوزه انتخابیه زنجان، هاجر تحریری نیک صفت متولد ۱۳۴۳ از حوزه انتخابیه رشت، عشرت شایق متولد ۱۳۴۲ از حوزه انتخابیه تبریز، عفت شریعتی متولد ۱۳۳۱ از حوزه انتخابیه مشهد و مهرانگیز مروتی متولد ۱۳۴۱ از حوزه انتخابیه خلخال و همچنین فاطمه آلیا متولد ۱۳۳۵، لاله افتخاری متولد ۱۳۳۸، الهام امینزاده متولد ۱۳۴۳، فاطمه رهبر متولد ۱۳۴۳، سهیلا جلودارزاده متولد ۱۳۳۷ و نفیسه فیاضبخش متولد ۱۳۴۳ از حوزه انتخابیه تهران.
به زندگی برخی از نمایندگان مجلس که در ادوار گذشته در مجلس حضور داشتند از جمله خانم ها اخوان بیطرف، مروتی ، جلودارزاده و فیاض بخش پرداخته شد. اما نمایندگان جدید الورود دوره هفتم این خانم ها بودند :
فاطمه آجرلو
فاطمه آجرلو پس از پایان تحصیلات راهنمایی خود دوره امدادگری وپرستاری را در سپاه فرا گرفت و درسال 1360 به عنوان عضو افتخاری سپاه دربیمارستان فیروزگر به خدمت مشغول شد. وی در سال 1362 درحالی که دانش آموز سال دوم دبیرستان بود ازدواج کرد و یک سال یعد به دلیل تولد فرزندش دست از تحصیل کشید. او در سال 1365 در حوزه شاه آبادی به تحصیل علوم دینی پرداخت وسطح دو را به اتمام رساند.
آجرلو در ایام جنگ به عنوان عضو رسمی سپاه ، به تدریس دوره های امدادگری ، عقیدتی واسلحه شناسی اشتغال داشت و وقتی برادرانش داوود، عباس واحمد در جبهه های جنگ مجروح شدند، فورا بربالین آنها حضور می یافت. پس از شهادت برادرانش داوود درسال 1365 واحمد درسال 1366، وی برای مراقبت از فرزندان احمد در کرج ساکن شد. بعد از اتمام جنگ، او از سال 1369 در مدارس کرج وهمچنین حوزه علمیه به تدریس مشغول شد و سپس از سال 1373 به تشویق همسرش به تحصیل در دانشگاه پرداخت .آجرلو پس از ورود به دانشگاه به عضویت بسیج دانشجویی در آمد وفعالیت های نو وچشمگیری از خود نشان داد. به همین خاطر به سمت مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد کرج وهمچنین مسئول بسیج دانشجویی خواهران استان تهران انتخاب شد.
وی درسال 1367 از متولیان راه اندازی بسیج علمی در کشور بود وتیم رباتیک بسیج دانشگاه آزاد کرج را برای اولین باربه مسابقات جهانی اعزام کرد واین تیم توانست مقام چهارم را در جهان کسب نماید . از د یگر کارهای وی در بسیج که با همکاری علیرضا زاکانی صورت گرفت، راه اندازی طرح معرفت در دانشگاه بود که موجب تربیت دانشجویان نخبه شد.
آجرلو در سال 1377 در رشته روانشناسی بالینی فارغ التحصیل شد. او در همان سال در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد کرج نیزپذیرفته شد و در سال 1381 به دریافت دانشنامه فوق لیسانس در رشته روان شناسی شخصیت نایل آمد. وی ضمن تحصیل، تا سال 1382 به تدریس دروس عمومی در دانشگاه آزاد وهمچنین تدریس در حوزه علمیه شهید مطهری اشتغال داشت و در همین سال به عضویت هیئت علمی دانشگاه پیام نور درآمد . او در سال 1383 ، در واحد علوم وتحقیقات دانشگاه آزاد در دوره دکترای روان شناسی تربیتی وهمچنین دکترای روان شناسی بالینی دانشگاه فردوسی مشهد پذیرفته شد، اما به علت ورود به مجلس، تحصیل را نیمه کاره رها کرد.
فاطمه آجرلو درسال 1383 به عنوان کاندیدای اصولگرایان در انتخابات دوره هفتم مجلس شورای اسلامی شرکت کرد و موفق شد با کسب آرا از سوی مردم کرج به نمایندگی انتخاب شود. وی همچنین در اسفند ماه 1386 در دوره هشتم نیز با کسب آرا مجددا از حوزه انتخابیه کرج ، اشتهارد وآسارا به نمایندگی انتخاب و راهی مجلس شد.
او در دوره های هفتم وهشتم عضو ومنشی کمیسیون آموزش وتحقیقات مجلس بوده است، از دیگر سمت های او در دوران هشت ساله ی نمایندگی مجلس عبارت است از:
عضو هیئت رئیسه کمیسیون آموزش وتحقیقات، عضو کمیته آموزش وپرورش کمیسیون آموزش وتحقیقات ومسئول طرح احیای معاونت پرورشی، عضو اتاق فکر وطراحی استراتژی راهبردی دانشگاه پیام نور در راستای توسعه دانایی محور، عضو فراکسیون فرهنگیان، معلولین وایثارگران و جانبازان، نائب رئیس فراکسیون سلامت وغذا، نائب رئیس فراکسیون های بیداری اسلامی واصولگرایان، عضو هیئت رئیسه وسخنگوی فراکسیون زنان؛ عضو فراکسیون جمعیت توسعه سازمان ملل، عضو هیئت رئیسه تحقیق وتفحص ازمرکز مشارکت زنان ریاست جمهوری، عضو ومسئول کمیته معاونت دانشجویی تحقیق وتفحص ازوزارت علوم، تحقیقات وفن آوری، عضو ومسئول کمیته مفاسد اقتصادی و بازرسی کل کشور در تحقیق از وزارت آموزش وپرورش ، عضو و مسئول بخش تدوین کتب در تحقیق وتفحص از وزارت آموزش و پرورش، مسئول پروژه ی گلوگاه های مشکل آفرین در تولید ؛ عضو هیئت امنای دانشگاه خوارزمی، رئیس کمیته زنان در فراکسیون ورزش، عضو هیئت رئیسه فدراسیون ووشو، عضو گروه دوستی ایران، آلمان ومجارستان؛ عضو ونائب رئیس گروه دوستی ایران، سوئد و تاجیکستان ، عضو هیئت بین المجالس ایران در کشورهای اتیوپی ،سوئد، اندونزی وکانادا وعضو کمیته زنان اتحادیه بین المجالس به مدت شش سال.
از جمله طرح ها ولوایحی که آجرلو در تصویب آنها نقش داشت عبارتند از:
قانون مبارزه با قاچاق انسان، طرح تسهیل ازدواج جوانان، طرح اصلاح قانون خانواده وجمعیت، قانون برقراری عدالت آموزشی در پذیرش دانشجو در دوره های تکمیلی و تخصصی، قانون ساماندهی وحمایت از مشاغل خانگی، مشارکت در تدوین برنامه پنجم توسعه وتلاش جهت تصویب ماده 230 در برنامه پنجم توسعه، طرح ساماندهی مدولباس، طرح اصلاح قانون سهم الارث زنان از اموال منقول وغیر منقول، لایحه پرداخت مستمری به فرزندان متوفی مشمول قانون تامین اجتماعی وسایر صندوق های بازنشستگی، طرح عقار(ارث بردن زن هم از عرصه هم از اعیان)، قانون ارث بردن ورثه زن از حقوق بازنشستگی او، افزایش دوره شیر دهی ومرخصی زایمان، قانون سقط جنین نوزادان معلول وناقص، طرح تحکیم خانواده وتصویب منشور حقوق زن وخانواده در مقابل کنوانسیون رفع هرگونه تبعیض علیه زنان، قانون بیمه زنان خانه دار، قانون بهره مندی زن مطلقه از حقوق بازنشستگی پدرش در صورت فوت او، قانون حمایت از زنان کارآفرین، قانون رفع موانع تولید، طرح جامع علمی وتحقیقاتی کشور(نقشه جامع علمی کشور)، طرح تحقیق وتفحص از وزارت آموزش و پرورش که منجر به احیای معاونت پرورشی ، بازبینی برخی از کتب دوره ابتدایی وزارت آموزش وپرورش و راه اندازی دانشگاه جامع پیامبر اعظم شد؛ طرح تحقیق وتفحص از وزارت علوم، تحقیقات وفن آوری، طرح تحقیق وتفحص ازقوه قضائیه که منجر به برگشت زمین های زیادی به بیت المال گردید.( در جریان این تحقیقی وتفحص که منجر به کشف برخی مفاسد وتخلفات درقوه قضائیه شد، آجرلو دچار مشکلات فراوانی شد و با اینکه نماینده ی مجلس بود، چند بار تهدید شد و به جرم خروج اسناد ومدارک بازرسی کل کشور به دادگاه احضار وفشار رسانه ای شدیدی علیه او اعمال شد و سرانجام تبرئه شد) هم چنین وی از استیضاح کنندگان احمد خرم وزیر راه دولت سید محمد خاتمی بود.
ازجمله اقدامات مهمی که آجرلو برای حوزه انتخابیه کرج انجام داد به موارد ذیل می توان اشاره کرد:
طرح استان شدن کرج که توسط وی ارائه وبا پیگیری های مستمر او بعد از شش سال به نتیجه رسید واستان جدیدی تحت عنوان البرز به مرکزیت کرج تشکیل شد، طرح سالم سازی آب شرب کرج، ساماندهی فاضلاب کرج واحداث بزرگترین تصفیه خانه آب کشور در کرج.
وی در اواخر دوره هشتم در انتخابات دوره نهم کاندید شد، اما ازسوی شورای نگهبان رد صلاحیت شد.
آجرلو در سال 1388 در حالی که نماینده دوره هشتم مجلس از سوی رئیس جمهور محمود احمدی نژاد برای احراز پست وزارت رفاه به مجلس معرفی شد، اما به دلیل مخالفت علما وبسیاری از نمایندگان مخالف وزارت زن ، نتوانست از مجلس رای اعتماد کسب نماید . وی پس از پایان دوره هشتم مجلس به دانشگاه پیام نور بازگشت وضمن تدریس به تحصیل خود نیز ادامه داد وموفق به اخذ درجه دکترا در رشته روان شناسی تربیتی شد .علاوه بر آن او دفتری در کرج تاسیس کرد وبه امور مشاوره روان شناسی پردخت.
تالیفات وی که در مرحله چاپ هستند، عبارتند از: روش زندگی ازدیدگاه اهل بیت، تاثیر بازی های کامپیوتری برکودکان وآنچه والدین باید بدانند، دوران نوجوانی، چهل روز مانده به بارداری وچهل روز بعد از باداری.
رفعت بیات
رفعت بیات متولد زنجان بود اما پس از اتمام سال اول دبیرستان ، جهت ادامه تحصیل به اتفاق خانواده به تهران آمد و در سال 1353، موفق به اخذ دیپلم در رشته ریاضی شد. اوچندی بعد برای انجام خدمت سربازی که در آن زمان برای زنان اجباری بود ، فراخوانده شد اما به دلیل اعتقادات مذهبی و پیروی از فتوای امام خمینی (ره) از رفتن به سربازی امتناع کرد و به همین دلیل از ادامه تحصیلات دانشگاهی واشتغال رسمی دولتی محروم شد، لذا به ناچار در یک شرکت ساختمانی ومهندسی در متره ومحاسبه سازه مشغول به کار شد.
بیات در سال 1355 با یکی از دانشجویان عضو انجمن اسلامی دانشجویان که درآمریکا مشغول به تحصیل بود، ازدواج کرد وبه آمریکا رفت و در آنجا علاوه بر تحصیل در رشته جامعه شناسی به فعالیت های سیاسی ومذهبی نیز مشغول شد. او یک سال بعد همزمان با هجرت امام خمینی به پاریس ، به اتفاق همسر وچند نفر از دانشجویان به دیدار ایشان در نوفل لوشاتو رفت. سپس به آمریکا بازگشت وچندی بعد ، همزمان با تحولات داخلی ایران وپیوستن به صفوف مردم انقلابی تهران ، در تسخیر برخی مراکز از جمله زندان اوین مشارکت نمود.
بیات در سال 1358، در مرکز اسناد انقلاب اسلامی به عنوان کارشناس تحقیقات ، زیر نظر دکتر چمران به کار مشغول شد اما یک سال بعد با شروع جنگ ایران وعراق ، به اتفاق همسرش به اهواز رفت ومدتی در جهاد سازندگی وبخش پشتیبانی جنگ ایران به فعالیت پرداخت. پس از بازگشایی دانشگاه ها درسال 1362، اوبه تحصیلات خود که نیمه تمام مانده بود، در دانشگاه شهید بهشتی ادامه داد وضمن مشارکت در فعالیت های سیاسی دانشگاه وحمایت جدی از تفکرات امام وحکومت ولایت فقیه ، به سمت مسئول بسیج خواهران کشورمنصوب شد وتا پایان جنگ به صورت افتخاری در این سمت باقی ماند. وظیفه ی اصلی بسیج خواهران ، هماهنگی ، سازماندهی وآموزش زنان بسیجی واعزام آن ها به مناطق جنگی وپشت جبهه ها بوده است.
بیات پس از اخذ لیسانس در رشته ی جامعه شناسی به تکمیل تحصیلات خود دراین رشته پرداخت و درسال 1374 به دریافت دانشنامه ی فوق لیسانس از دانشگاه آزاد نایل آمد. او پس از جنگ تحمیلی درسال 1368 از مسئولیت بسیج خواهران کنار رفت ودر سال 1369 به سمت مشاور معاون رئیس جمهور در امور ورزش بانوان منصوب شد و تا سال 1373 به صورت افتخاری در این سمت باقی ماند. وی در سال 1375 ، با دریافت مجوز نشریه “آزادی” به کار مطبوعاتی وفرهنگی روی آورد، ولی بعد از پنج سال به دلیل مشکلات مالی از ادامه انتشار این نشریه خودداری نمود. اوهمچنین در سال 1377 مبادرت به تاسیس موسسه فرهنگی ، آموزش ،هنری و انتشاراتی ” فاران” نمود وخود مدیریت آن را برعهده گرفت.
رفعت در سال 1382 در دوره دکترای جامعه شناسی دانشگاه آمریکایی لندن( تحصیل از راه دور) پذیرفته شد اما به علت ورود به انتخابات مجلس، موقتا از ادامه تحصیل منصرف شد . وی در سال 1383 در دوره هفتم قانونگذاری با کسب آرا از سوی حوزه انتخابیه زنجان وطارم به نمایندگی مجلس شورای اسلامی انتخاب شد. اوبعد از ورود به مجلس به عضویت کمیسیون بهداشت ودرمان در آمد. وی همچنین عضو کمیسیون تلفیق مجلس در سال 1385 بود.
از جمله طرح ها ولوایحی که بیات در تصویب آنها نقش داشت عبارتند از:
طرح بیمه خانه داری زنان، ارث بردن ورثه زن از حقوق بازنشستگی او، طرح عقار(ارث بردن زن هم از عرصه هم از اعیان )، افزایش دوره شیر دهی ومرخصی زایمان، قانون سقط جنین نوزادان معلول وناقص، طرح تحکیم خانواده وتصویب منشور حقوق زن وخانواده در مقابل کنوانسیون رفع هرگونه تبعیض علیه زنان، طرح تشکیل مراکز تخصصی مشاوره خانواده، قانون بازنشستگی پیش از موعد برای زنان با 20سال سابقه کار و قانون تسهیل ازدواج جوانان.
وی همچنین از طراحان طرح بیمه خانه داری زنان، طرح بیمه سیال کارگران ساختمانی، طرح دائمی شدن فعالیت کمیسیون تلفیق مجلس وتغییر ساختار آن وحذف سهمیه پنجاه درصدی اعضای کمیسیون برنامه وبودجه وطرح خروج از ان پی تی در صورت فشار آمریکا برای تصویب پروتکل الحاقی وتوقف فعالیت صلح آمیز هسته ای ایران بوده است . به نظر وی اجرای محتوای پروتکل بدتر از کاپیتولاسیون است وبه دلیل اختیارات تام آژانس در بازرسی های بدون شرط واجاره ، لانه جاسوسی به وسعت ایران به وجود آید.
اوهمچنین در سال 1385 ، محمد رضا اسکندری ، وزیر کشاورزی را به علت سوء مدیریت وعدم توسعه ملی کشاورزی و در سال 1386، مصطفی پورمحمدی ، وزیر کشور را به علت عدم امنیت مرزها ومشکلاتی که در برخی از استانداری ها وجود داشت ، استیضاح نمود، اما این استیضاح ها آرای لازم را کسب نکرد.
بیات در دوره نمایندگی پیشنهادات زیادی را جهت توسعه حوزه انتخابیه خود مطرح نمود که از مهم ترین این پیشنهادات می توان به موارد زیر اشاره کرد:
پیشنهاد ایجاد پارک مخصوص بانوان در شهر زنجان، ایجاد شهرک های ساحلی مخصوص زنان در استان گیلان، مازندران، زنجان وکیش، ایجاد دانشگاه محصولات ارگانیک در زنجان، ایجاد منطقه آزاد تجاری وگردشگری واحداث کارخانه اوره درزنجان وطرح تاسیس کارخانه منسوجات با مشارکت ترکیه وشرکت میتسوبیشی ژاپن در زنجان.
پس از پایان دوره هفتم مجلس در خرداد1387 بیات به تحصیل خود در مقطع دکترا ادامه داد ودر سال 1391 با ارئه رساله” جامعه شناسی جهانی شدن با نگاهی از قرآن” موفق به دریافت دکترای جامعه شناسی از دانشگاه لندن شد.
او از سال 1382 تا کنون (1394)، رئیس مرکز آموزش علمی- کاربردی فرهنگ وهنر واحد 32 تهران ومعاون توسعه وعضو هیئت امنای آموزش عالی والکترونیکی ” فاران مهر دانش” می باشد.
هاجر تحریری نیک صفت
هاجر تحریری نیک صفت پس ازپایان تحصیلات متوسطه ازدواج کرد اما ازدواج مانع تحصیل وی نشد ودر سال 1364 موفق به اخذ مدرک فوق دیپلم از مرکز تربیت معلم بنت الهدی رشت شد. اوپس از آن به عنوان معلم ومشاور در آموزش و پرورش شهرستان های خمام وخشک بیجار به خدمت مشغول شد.
تحریری ضمن خدمت در آموزش وپرورش به طور همزمان در دو دانشگاه به تحصیل خود ادامه داد و در سال 1370 وسال 1372، از دانشگاه آزاد رشت در رشته آموزش ابتدایی واز دانشگاه پیام نور در رشته مدیریت وبرنامه ریزی فارغ التحصیل شد. وی بعد از آن وی بصورت غیر حضوری در حوزه علمیه الزهرای قم فراگیری دروس حوزوی پرد اما پس از پنج ترم به دلیل راهیابی به دانشگاه در مقطع کارشناسی ارشد از ادامه تحصیل در حوزه انصراف داد. او پس از اخذ دانشنامه فوق لیسانس، علی رغم سکونت در رشت ومشغله های مختلف، به تکمیل تحصیلات خود در واحد علوم وتحقیقات دانشگاه آزاد مبادرت ورزید ودر سال 1380به دریافت درجه دکترا در رشته ی فلسفه تعلیم وتربیت نایل آمد. رساله ی دکترای اوتحت عنوان “شیوه های تربیت خویشتن در نهج البلاغه” در قالب کتاب نیز به چاپ رسیده است.
تحریری از سال 1373 ضمن تحصیل در دانشگاه مشاغل وسمت های زیر را نیز برعهده داشته است:
عضویت در کمیته ی تخصصی پژوهشکده تعلیم وتربیت، عضویت در شورای تحقیقات استان گیلان، تدریس در مراکز تربیت معلم وآموزش عالی ضمن خدمت حوزه ودانشگاه، دبیر، دبیرخانه دینی وقرآن کشور، مدیریت گروه علوم تربیتی در مرکز تربیت معلم دختران؛مسئولیت بسیج اساتید مرکز تربیت معلم امام علی (ع) مشاوره فرهنگی مدیر کل صدا وسیمای استان گیلان. وی در سال 1382 نیز به صورت نیمه وقت به عضویت هیئت علمی دانشگاه آزاد رشت درآمد.
دکتر هاجر تحریری در سال 1383 به عنوان کاندیدای اصولگرایان در انتخابات دوره هفتم مجلس شورای اسلامی شرکت کرد وموفق شد با کسب آرا به عنوان نماینده رشت به مجلس راه یابد .وی نخستین زنی است که بعد از انقلاب از استان گیلان به نمایندگی مجلس انتخاب شد. او پس از ورود به مجلس به عضویت کمیسیون آموزش وتحقیقات درآمد و به مدت چهار سال نائب رئیس این کمیسیون بود. از دیگر سمت های او در دوره نمایندگی عبارت است از:
عضویت در فراکسیون های زنان، معلولین وقرآن وعترت، دبیر مجمع نمایندگان استان گیلان، مسئول تحقیق وتفحص از آموزش وپرورش گیلان، نماینده ئیس مجلس در پیگیری ورفع مشکلات مربوط به بحران برف در سال 1383، عضو مجمع کارشناسی طرح ها ولوایح، عضو گروه دوستی ایران وعراق، عربستان وکرواسی، عضو هیئت امنای دانشگاه گیلان، رئیس هیئت امنای پارک علم وفن آوری وعضو ناظر شورای برنامه ریزی.
از جمله طرح ها ولوایحی که تحریری نیک صفت در تصویب آنها نقش داشت عبارتند از:
طرح بیمه خانه داری زنان، ارث بردن ورثه زن از حقوق بازنشستگی او، طرح عقار(ارث بردن زن هم از عرصه هم از اعیان )، افزایش دوره شیر دهی ومرخصی زایمان، قانون سقط جنین نوزادان معلول وناقص، طرح تحکیم خانواده وتصویب منشور حقوق زن وخانواده در مقابل کنوانسیون رفع هرگونه تبعیض علیه زنان، طرح تشکیل مراکز تخصصی مشاوره خانواده، قانون بازنشستگی پیش از موعد برای زنان با 20سال سابقه کار و قانون تسهیل ازدواج جوانان.
او ضمنا از موافقین استیضاح احمد خرم وزیر راه دولت سید محمد خاتمی در اوایل مجلس هفتم بوده است.
همچنین از مهم ترین اقدامات وفعالیت های وی در حوزه انتخابیه رشت به موارد زیر می توان اشاره کرد:
پیگیری مشکلات ناشی از برف سنگین گیلان در زمستان 1383 واخذ اعتبار قابل توجه برای جبران خسارت های وارده، دریافت اعتبار برای تهیه زمین مناسب جهت احداث حوزه علمیه خواهران؛ در خواست و پیگیری مصوبات دولت برای گازرسانی 675 روستا ی استان گیلان، در خواست تخصیص اعتبار برای تاسیس ساختمان ثبت احوال، در خواست احداث تجهیز وتعمیر تعداد زیادی از مدارس شهرستان رشت، در خواست اعتبار جهت تکمیل پروژه های عمرانی دانشگاه گیلان وپیگیری رفع مشکل وخسارت برخی از کارخانجات رشت که به خاطر ورود بی رویه کا لاهای چینی به کشور زیان ده ویا تعطیل شده بودند.
دکتر تحریری پس از پایان مجلس هفتم وبعد از عدم راهیابی به مجلس هشتم در خردادماه 1387 به سمت معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس پژوهشگاه مطالعات آن وزراتخانه منصوب شد اما به علت سکونت همسر و فرزندانش در گیلان و مشکلات ناشی از بعد مسافت، پس از حدود دوسال، در خواست بازنشستگی پیش از موعد کرد و در سال 1389 بازنشسته شد.
هنوز چهار سال از بازنشستگی نگذشته بود که از سوی معاونت توسعه و منابع انسانی ریاست جمهوری دعوت به کار شد و به سمت معاونت توسعه ومنابع انسانی آن معاونت منصوب شد وتا اوایل خرداد1392 در این سمت باقی ماند.
او هم اکنون عضو هیئت علمی تمام وقت دانشگاه آزاد رشت ومدیر عامل موسسه درمانی خیریه امید در بیمارستان پورسینای رشت است که به صورت رایگان در این موسسه فعالیت می کند.
برگرفته شده از کتاب:
زنان در عرصه قانون گذاری ایران (۱۲۸۵-۱۳۹۵)منوچهر نظری