جادوی جوش شیرین در آشپزخانه و خانه داری

شاید پخت کیک و شیرینی اولین کاربرد جوش شیرین باشد که به ذهن می رسد.اما این ماده به عنوان یک تمیزکننده قدرتمند در نظافت خانه یکه تازی می کند.

۰

جوش شیرین در کنار سرکه به عنوان یک ماده غیر شیمیایی و همه کاره مورد استفاده قرار می گیرد.

و در آشپزخانه علاوه برشیرینی پذیری وآشپزی کاربرهای دیگری هم دارد که با چند اثردیگر آن آشنا می شویم.

۱-برای تمیز کردن سطوح مختلف آشپزخانه می توانید از محلول جوش شیرین و آب و یک اسفنج استفاده کنید.

۲-برای خلاص شدن از بوی بد یخچال می توانید جوش شیرین را داخل یک جعبه بریزید و در قفسه های یخچال قرار دهید.

۳-برای درخشان کردن سینک ظرف شویی خود کافی است آن را با جوش شیرین بشویید.

۴-برای از بین بردن بوی بد سطل زباله کافی است هفته ای یک بار به کمک محلول جوش شیرین آن را بشویید.

۵-برای درخشان کردن ظروف نقره خود خمیری با نسبت ۳ به ۱ از جوش شیرین و آب تهیه کنید و با فرچه ظروف خود را با آن بشویید.

۶-برای از بین بردن لکه های سخت در ظروف نگهداری غذا از جنس پلاستیک جوش شیرین را با نسبت ۴ به ۱ به مدت ۱۵ دقیقه در ظرف نگهدارید و سپس بشویید و خشک کنید.

۷-برای ضد عفونی کردن میوه ها و سبزیجات از حشرات و خاک می توانید آن ها را در محلول ¼ فنجان جوش شیرین و آب خیس کنید و سپس شست و شو دهید.

۸-برای از بین بردن باقی مانده غذا که به ظروف چسبیده است روی آن جوش شیرن و آب گرم و مایع ظرف شویی بریزید و ۱۵ دقیقه اجازه دهید خیس بخورد سپس آن را بشویید و آبکشی کنید

۹-برای خاموش کردن آتش ناشی از سوختن غذا به سادگی می توانید از پاشیدن مستقیم جوش شیرین روی شعله استفاده کنید.

/انتهای متن/

درج نظر