جادوی جوش شیرین در آشپزخانه و خانه داری
شاید پخت کیک و شیرینی اولین کاربرد جوش شیرین باشد که به ذهن می رسد.اما این ماده به عنوان یک تمیزکننده قدرتمند در نظافت خانه یکه تازی می کند.
جوش شیرین در کنار سرکه به عنوان یک ماده غیر شیمیایی و همه کاره مورد استفاده قرار می گیرد.
و در آشپزخانه علاوه برشیرینی پذیری وآشپزی کاربرهای دیگری هم دارد که با چند اثردیگر آن آشنا می شویم.
1-برای تمیز کردن سطوح مختلف آشپزخانه می توانید از محلول جوش شیرین و آب و یک اسفنج استفاده کنید.
2-برای خلاص شدن از بوی بد یخچال می توانید جوش شیرین را داخل یک جعبه بریزید و در قفسه های یخچال قرار دهید.
3-برای درخشان کردن سینک ظرف شویی خود کافی است آن را با جوش شیرین بشویید.
4-برای از بین بردن بوی بد سطل زباله کافی است هفته ای یک بار به کمک محلول جوش شیرین آن را بشویید.
5-برای درخشان کردن ظروف نقره خود خمیری با نسبت ۳ به ۱ از جوش شیرین و آب تهیه کنید و با فرچه ظروف خود را با آن بشویید.
6-برای از بین بردن لکه های سخت در ظروف نگهداری غذا از جنس پلاستیک جوش شیرین را با نسبت ۴ به ۱ به مدت ۱۵ دقیقه در ظرف نگهدارید و سپس بشویید و خشک کنید.
7-برای ضد عفونی کردن میوه ها و سبزیجات از حشرات و خاک می توانید آن ها را در محلول ¼ فنجان جوش شیرین و آب خیس کنید و سپس شست و شو دهید.
8-برای از بین بردن باقی مانده غذا که به ظروف چسبیده است روی آن جوش شیرن و آب گرم و مایع ظرف شویی بریزید و ۱۵ دقیقه اجازه دهید خیس بخورد سپس آن را بشویید و آبکشی کنید
9-برای خاموش کردن آتش ناشی از سوختن غذا به سادگی می توانید از پاشیدن مستقیم جوش شیرین روی شعله استفاده کنید.
/انتهای متن/