طرز تهیه کاکا کدو حلوایی یک شیرینی ویژه با طعم پاییزی و زمستانی دلپذیر

از شیرینی های محبوب گیلانی ها که در فصل پاییز آن را تهیه می کنند کاکا کدو حلوایی می باشد. درست کردن شیرینی کاکاکدو حلوایی کار ساده ای بوده و می توانید آن را در منزل تهیه کنید و به همراه چای یا شیر سرو نمایید. این مقاله با طرز تهیه کاکا کدو حلواییآشنا خواهید شد.

0

در این مطلب آموزش شیرینی پزی قصد داریم شما را با دستور پخت یک شیرینی پاییزی خوشمزه و خوشرنگ به نام کاکا کدو حلوایی آشنا کنیم. کاکا کدو حلوایی از دسته شیرینی های سنتی گیلان بوده و در آن از کدو حلوایی استفاده می شود که بسیار مفید و پرخاصیت است.

طرز تهیه شیرینی کاکا کدو حلوایی

روش تهیه کاکا کدو حلوایی

در این شیرینی سنتی که مخصوص منطقه گیلان می باشد از کدو حلوایی استفاده می شود. این میوه خوشمزه خواص و فواید فراوانی دارد. کدوحلوایی با طعم شیرین و بافت نرم و لطیفش کالری کمی داشته و به خاطر وجود آنتی اکسیدان های قدرتمند و ویتامین A در جوان سازی پوست نیز بسیار موثر است.  درست کردن شیرینی کاکا کدو حلوایی کار ساده ای بوده و می توانید آن را در فصل زیبای پاییز و زمستان تهیه کنید و به همراه چای یا شیر سرو نمایید. این شرینی همچون تارت کدو حلوایی و انواع دسر با کدو حلوایی گزینه مناسبی برای پذیرایی از مهمان ها به شمار می رود. در ادامه با آموزش دستور پخت کاکا کدو حلوایی همراه ما باشید.

مواد لازم

  • آرد گندم الک شده: یک پیمانه
  • کدوحلوایی پخته شده و له شده: یک پیمانه
  • تخم مرغ: یک عدد
  • گلاب: ۱-۲ قاشق غذاخوری
  • شیر: ۱/۴ پیمانه
  • پودردارچین و مغز هل کوبیده: ۱یک قاشق چایخوری
  • شکر: نصف پیمانه
  • بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری(در صورت تمایل می توان حذف کرد)
  • خرما هسته گرفته و گردوی خرد شده: به میزان دلخواه و در صورت تمایل حذف کنید.

طرز تهیه

۱. ابتدا کدوحلوائی ها را خوب بشویید. سپس آن ها را با پوست به تکه های درشت برش دهید. و در ظرفی با مقداری آب اجازه دهید تا بپزد. در ادامه با قاشق کدوحلوایی ها را از پوستش جدا نموده و له کنید.

دستور تهیه کاکاکدوحلوایی

۲. در این مرحله از طرز تهیه کاکا کدو حلوایی, آرد گندم الک شده را به همراه گلاب، شیر، شکر، پودر دارچین و مغز هل، مخلوط کرده سپس کدو حلوایی هار اضافه کرده و مواد را خوب هم می زنیم. سپس تخم مرغ را اضافه می کنیم و دوباره این مخلوط را هم می زنیم. به خمیر کاکا کدوی تهیه شده ، یک ساعت زمان دهید تا خوب جا بیافتد. پیشنهاد می شود گردو و خرما را نیز اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.

۳- بعد از اینکه مایع شیرینی خوب جا افتاد. تابه را روی شعله گاز گذاشته و مقداری روغن مایع درون آن بریزید تا داغ شود. سپس مواد را به شکل دلخواه در روغن ریخته و درب تابه را ببندید. اجازه بدهید با حرارت ملایم کمی پف کند. بعد از مغز پخت شدن مانند کوکو روی دیگر ان را نیز سرخ نمایید.

۴- مرحله پایانی سرخ کردن تمام مایع شیرینی کاکا کدو حلوایی است. شیرینی خوشمزه شما حالا آماده است می توانید با مقداری شکر و پودر پسته یا گردو ان را تزیین کرده و سرو نمایید.

چند نکته:

  • شیر بکار رفته در این شیرینی سبب لطافت بیشتر ان می شود. می توانید به جای شیر از ماست نیز استفاده کنید.
  • اگر میزان کدوی بکار رفته بیشتر از آرد باشد سبب خوشمزه تر شدن شیرینی می شود.
  • می توانید بجای اینکه فقط از آرد گندم استفاده کنید از ۱/۲ پیمانه ارد برنج و ۱/۲ پیمانه آرد گندم استفاده کنید. اما توجه داشته باشید برای ورز آمدن خمیر شیرینی باید بیشتر از یک ساعت صبر نمایید.

 

انتهای پیام/ منبع : آرگا

درج نظر