زنان و دختران سال آینده محور فن‌آوری اطلاعات و ارتباطی‌اند

دبیرکل اتحادیه جهانی مخابررات گفت: برآنیم تا امكانات ارتباطی در اختیار هر یك از جوامع روستایی ایران قرار بگیرد و دسترسی همه مدارس، بیمارستان‌ها، موسسه‌ها و بنیاد‌ها و به خصوص زنان و دختران فراهم و تضمین شود.

4

سرویس خبر به دخت/ به گزارش تلنا، بهره‌مندی 70درصد شهروندان ایرانی از خدمات تلفن همراه گامی مهم در راستای دستیابی به ارتباطات جهانی است.

حمدون توره دبیر كل اتحادیه جهانی مخابرات به مناسبت سومین همایش عرضه خدمات فن‌آوری ارتباطات در روستا اظهار كرد: در هفدهم ماه می امسال برابر با 27 اردیبهشت‌ماه و روز جهانی مخابرات و جامعه‌ اطلاعاتی مناسبت داشت كه بر شعار «زندگی بهتر در جوامع روستایی با فن‌آوری‌های اطلاعاتی و ارتباطی» تاكید و توجه كنیم؛ این فن‌آوری‌ها و برنامه‌های كاربردی و الكترونیكی مربوطه، ابزار‌های اصلی بهتر‌ كردن حاكمیت و خدمات روستایی هستند.

وی گفت: برای تامین اهداف توسعه‌ هزاره روز‌به‌روز به میزان تقاضا برای این فن‌آوری‌ها افزوده می‌شود و این فن‌آوری‌ها فرصت‌های تقویت‌یافته‌ای را جهت ایجاد درآمد و مبارزه با فقر و بیماری و گرسنگی در روستاها فراهم می‌كنند.

به گفته او نصف جمعیت جهان در مناطق روستایی و جوامع دورافتاده سكونت دارند و این نصف جمعیت سه میلیاردی همان خویشاوندان فقیرتر، كم‌سواد‌تر و محروم‌تر ساكنان شهرها هستند و در حقیقت آخرین آمارها گویای این است كه تا 70 درصد از 1.4 میلیارد نفری بسیار فقیر در مناطق روستایی زندگی می‌كنند.

دبیر كل اتحادیه جهانی مخابرات با تاكید بر این‌كه ضریب نفوذ تلفن همراه با بیش از 5.3 میلیارد مشترك در جهان افزایش یافته است، گفت: اما اكنون كار اصلی این است كه محتوا را از طریق خطوط دسترسی باند پهن با هدف ایجاد شاهراه‌های ارتباطی و اطلاعاتی به جلو ببریم.

وی گفت: این شبكه‌ها ابزار‌هایی را در اختیار جوامع روستایی و شهری قرار می‌دهند كه بتوانند به اهداف توسعه‌ی هزاره و آرزوهایشان نائل شوند.

دبیر كل اتحادیه جهانی مخابرات اظهار كرد: سال آینده شعار روز جهانی مخابرات و جامعه‌ اطلاعاتی 2012، زنان و دختران در فن‌آوری اطلاعات و ارتباطی خواهند بود و من تاكید دارم كه تلاش ویژه‌ای به كار بگیرید تا دسترسی برابر به این فن‌آوری‌ها را در اختیار زنان و دختران جوامع روستایی قرار دهید و به آن‌ها چنان قدرتی دهید كه از تمام مزایای فرصت‌های دیجیتال برخوردار شوند.

وی ادامه داد: در اجلاس سران جامعه‌ اطلاعاتی كه در سال 2005 در تونس برگزار شد، از كشور‌ها خواستند كه در فكر ایجاد شیوه‌های ملی برای فراهم‌سازی دسترسی جهانی در مناطق روستایی محروم خود باشند تا بتوانند شكاف یا نابرابری دیجیتال را ریشه‌كن كنند.

او افزود: اتحادیه‌ جهانی مخابرات پایبندی خود را به مرتب‌ كردن جهان و تضمین بهره‌مندسازی دورافتاده‌ترین گوشه‌های جهان و هم‌چنین آسیب‌پذیرترین جوامع اعلام می‌كند.

وی گفت: من آرزوی موفقیت كامل سومین همایش عرضه‌ خدمات فن‌آوری و ارتباطات در روستاها را دارم و به شركت‌كنندگان تاكید دارم تعهد داشته باشند كه امكانات ارتباطی در اختیار هر یك از جوامع روستایی ایران قرار بگیرد و دسترسی همه مدارس، بیمارستان‌ها، موسسه‌ها و بنیاد‌ها و به خصوص زنان و دختران فراهم و تضمین شود. /انتهای متن/

نمایش نظرات (4)