در خانه مان لواشک درست کنیم

لواشک یکی از پر طرفدار ترین تنقلات فصل گرم تابستان است که با طعم های متنوع باب سلیقه ی همه مردم است، اما درست کردن این لواشک های خوشمزه هم لم خاص خودش را دارد که ما این لم را به شما آموزش می دهیم.

0

دیگر نیازی نیست میوه های نرم و از شکل افتاده یخچالتان را دور بریزید. ما به شما آموزش می دهیم که چطور با این میوه ها لواشک های خوشمزه در طعم های مختلف درست کنید.

خاصیت  لواشک های خانگی در طعم دلخواه و استفاده از انواع میوه های داخل یخچال، و نیز صد در صد بهداشتی بودن آن است. مهم نیست اگر داخل آپارتمان زندگی می کنید یا حتی منزل تان بالکن ندارد، کافی است یک پنجره ی رو به آفتاب و مقداری میوه ی منتظر در یخچال داشته باشید!

 

مواد لازم برای تهیه لواشک

میوه های هسته گیری و پوست گیری شده به میزان مورد نظر

سیب برای لواشک شیرین

 آلوچه و زرد آلو برای لواشک ملس

آلبالو و انار برای لواشک ترش

نمک: به میزان لازم

 رب انار(دلخواه)

 روغن مایع: کمی

 

طرز تهیه:

ابتدا پس از شستن کامل میوه ها، آنها را پوست گیری کرده و هسته هایشان را جدا می کنیم.

 من از سیب و گوجه سبز استفاده کردم. سپس میوه ها را در قابلمه ریخته و آنقدر آب می ریزیم تا روی میوه ها را کاملا آب بگیرد. بعد اجازه می دهیم تا میوه ها حداقل دو ساعت به آرامی بپزند.

 

برای آلبالو، گوجه سبز و یا میوه های دانه ریز نیازی به جداسازی هسته نیست، طی این فرایند پخت هسته ها خود به خود جدا می شوند.

همزمان با پخته شدن، به کمک کفگیر میوه ها را له می کنیم تا بهتر پخته شوند و یکدست شوند.

در این مرحله کمی نمک و در صورت تمایل کمی رب انار می ریزیم و باز هم به خوبی میوه ها را هَم می زنیم.

پس از اینکه میوه ها خوب پخته و یکدست شدند و آب میوه ها هم غلیظ شد، شعله را خاموش می کنیم و می گذاریم کمی از حرارت بیافتد.

 به کمک یک سبد دانه ریز و یک قابلمه ی بزرگ میوه ها را جداسازی و یکدست می کنیم. میوه های پخته شده را داخل سبد می ریزیم و به کمک کفگیر شروع به له کردن مواد سبد می کنیم.

این کار را تا جایی انجام می دهیم تا تفاله ی خیلی کمی باقی بماند. مایع بدست آمده  پس از بهم زدن، باید به اندازه ماست زده شده غلیظ باشد. این مایع غلیظ را داخل سینی و یا سفره ای که قبلا  با روغن مایع به خوبی چرب کرده ایم می ریزیم ، البته نباید این روغن زیاد باشد، فقط به اندازه ای که خاصیت جداسازی ایجاد کند.

مایع لواشک را بهم می زنیم تا یکدست شود و داخل سینی می ریزیم تا ضخامت آن کمتر از هشت میلیمتر باشد. نسبت به غلظت، ضخامت لواشک را در نظر می گیریم. اگر لواشک بیش از حد ضخیم باشد یا یکدست نشده باشد، کپک می زند.

حال سینی ها را در جایی که آفتاب بخورد و رطوبت نباشد قرار دهید.

نزدیک به دو تا سه روز زمان می برد تا لواشک ها حاضر شود، پس ترجیحا آن ها را دور از دست کودکان قرار دهید تا از نتیجه ی کار بیشتر لذت ببرند!

لواشک ها را می توانید لایه به لایه داخل نایلون و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

/انتهای متن/

درج نظر