پنير آبى

دستور درست کردن اين پنير خوشمزه و قشنگ را براى کسانی گفته ایم که عاشق پنيرند. این پنیر را هم برا صبحانه و هم برای عصرانه می توانید استفاده کنید.

0

جانان فرزان/

پنیر آبی براى صبحانه يا عصرانه با انواع نان ها يا بيسكويت هاى شور مناسب است و روى انواع سالادها و كنار ژامبون و انواع سبزيجات بخارپز دلبري ها مي كند.

 

مواد لازم :

پنير خامه اي : يك بسته(١٥٠گرم)

سبزى خشك معطر يا تازه بسيار ريز خرد شده شامل ريحان،ترخون،شويد،مرزه،نعناع : هر كدام يك قاشق غذا خورى

زيره سبز: يك قاشق غذا خورى

زيره سياه :يك قاشق غذا خورى

فلفل سياه: يك قاشق غذا خورى: (با طعم غالب تند )

پودر ژلاتين : يك قاشق غذا خورى

كنجد بوداده :سه قاشق غذا خورى

پسته خرد شده: يك قاشق غذا خورى

بادام خرد شده : يك قاشق غذا خورى

گردو خرد شده : يك قاشق غذا خورى

دستور تهيه:

ابتدا ژلاتين را با كمى آب جوش حل مي كنيم تا دانه ها كامل محو شوند،آب جوش در حد سه چهار قاشق كافيست.

بعد تمام مواد خشك را مخلوط مي كنيم.

پنير خامه اى را با همزن كاملا مي زنيم تا بافت آن مثل خامه فرم بگيرد و ژلاتين حل شده را به آن اضافه مي كنيم و كم كم مواد خشك را  هماضافه مي كنيم و هم مي زنيم تا يكدست شود.

قالب پنير را براى اين مرحله نگه مي داريم، كمي قالب را با روغن زيتون چرب كرده و مواد را در قالب مي ريزيم و به مدت ٥-٦ ساعت در يخچال مي گذاريم تا كامل سفت و خنك شود.

اگر طعم شور را مي پسنديد به آن نمك هم اضافه كنيد.

/انتهای متن/