مربای بهار نارنج

 مربای بهار نارنج از جمله مرباهای فصلی خوش عطر و طعمی است که خوردن آن نه تنها همراه با کره یا خامه بسیار می چسبد، بلکه آن را می توانید با چای به عنوان عصرانه نیز میل کنید.

0

مهم ترین خاصیت دارویی بهار نارنج تأثیر آن روی سیستم عصبی بدن است. بهار نارنج آرامش بخش و ضدهیجانات دستگاه عصبی است و سردردهای عصبی و میگرنی را كاهش می دهد.

اگر مشكل كم خوابی یا بی خوابی دارید، حتماً پیش از خواب، مقداری عرق بهار نارنج یا چای آن را بنوشید.

 

مواد لازم:

شکوفه نارنج : 2 کیلو

شکر : 2 کیلو

آب : یک لیتر

هل کوبیده و وانیل : به مقدار لازم

 

روش تهیه:

ابتدا آب را روی بهار نارنج ریخته روی حرارت می جوشانیم و بعد از روی حرارت برداشته آبکش می کنیم و برای اینکه تلخی آن از بین برود یک روز در آب خوابانده چند بار آب آن را عوض می کنیم . سپس شکر را در ظرف جداگانه با آب مخلوط کرده و شربت غلیظی تهیه نموده از صافی رد می کنیم آنگاه شربت آماده شده را روی حرارت می گذاریم و بهار نارنج را که تلخی آن گرفته شده داخل شربت می ریزیم و می جوشانیم ، وانیل و هل کوبیده شده را به شربت اضافه می کنیم تا مربا طعم مطلوبی داشته باشد. پس از اینکه مربا آماده و شربت آن بحد کافی غلیظ شد از روی حرارت بر می داریم.

می توانیم از مربا و  شربت جداگانه استفاده نماییم.

/انتهای متن/