مهمترین علت فرار دختران از زبان وزیر رفاه

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی ضمن تاکید بر تغییر ماهیت آسیبهای اجتماعی، به بررسی علت فرار ٥٠ دختر فراری در سال ٩١ اشاره و اظهار کرد: برخلاف تصور، زورگویی و اجبار والدین علت عمده فرار آنان نبود.

0

به گزارش به دخت به نقل از ایسنا، علی ربیعی در مراسم بازدید خود از کانون اصلاح و تربیت استان تهران که با حضور دادستان عمومی و انقلاب تهران و رییس سازمان بهزیستی کشور صورت گرفت، تصریح کرد: ازدواج اجباری یکی از علل فرار این دختران بود اما تغییر نگرش آنان نسبت به والدینشان از مهم‌ترین عوامل فرار آنان بود که مسئله مهمی است و باید مورد توجه و بررسی قرار گیرد.

وی بر مسئله “رصد و مددکاری پس از خروج ” کودکان حاضر در مراکز اصلاح و تربیت تاکید کرد و گفت: کودکان حاضر در این مراکز نباید پس از خروج رها شوند بلکه باید با همکاری گروه مددکاری بهزیستی، اقدامات مددکاری، نظارت و مشاوره برای آنان صورت گیرد.

علی ربیعی در مراسم بازدید خود از کانون اصلاح و تربیت استان تهران که با حضور دادستان عمومی و انقلاب تهران و رییس سازمان بهزیستی کشور صورت گرفت، بر آسیب‌های ناشی از تغییر مصرف تاکید کرد و افزود: در حال حاضر با گسترش آسیبهای ناشی از تغییر مصرف اعم از تغییر مصرف فرهنگی، رسانه‌ای، مشروب خواری و اعتیاد تفننی خانواده مواجهیم که تاثیر عمیقی بر روی کودکان دارد.

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: برای پیشگیری از وقوع آسیب‌های اجتماعی و همچنین کاهش و کنترل آنها نیازمند یک تفاهم بزرگ هستیم.

وی در ادامه یکی از شاخص‌های مهم اندازه‌گیری میزان موفقیت و کارکرد یک جامعه را میزان شیوع و بروز آسیب‌ها در جامعه دانست و گفت: در حال حاضر دنیا با مسائل آسیب‌ها درگیر بوده و این موضوع خواست کشور ما نیست.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین به افزایش وقوع آسیب‌هایی با ماهیت نوین اشاره و اظهار کرد: در حال حاضر ایران در برخی موارد چون خودکشی از میانگین جهانی، نرخ کمتری دارد و این در حالی است که اقدام به خودکشی در ایران بیش از اصل خودکشی مورد توجه و بررسی قرار می‌گیرد.

ربیعی ادامه داد: در برخی موارد هم، میانگین آسیب‌ها در کشور هم سطح و بالاتر از میانگین جهانی است، اما نگرانی ما بابت آن است که هرچند هنوز وضعیت‌مان در این حوزه نسبت به بسیاری از کشورها بهتر است، اما روند نگران‌کننده بوده و باید کنترل شود.

وی با بیان اینکه نگران افزایش روند آسیب‌های اجتماعی در کشور هستیم، به “سن” جرم اشاره کرد و گفت: سن جرم یکی از مولفه‌های مهم است که باید مورد بررسی قرار گیرد زیرا جامعه‌ای که در سن ابتلا به جرم رو به کاهش و تعداد ابتلا به جرم رو به گسترش باشد، نشان‌دهنده عدم سلامت اجتماعی آن جامعه است و باید مداخلاتی در آن صورت گیرد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه ضمن تاکید بر آنکه کنترل سن جرم برای ما مساله بسیار مهمی است، اظهار کرد: هرچه سن جرم کنترل و محدودتر شود، قطعا در آینده گروه‌های ناهنجار کمتری در جامعه حضور خواهند داشت و ناسازگاری اجتماعی این گروه‌ها کمتر خواهد شد.

/انتهای متن/

درج نظر