کاناپه ی لبو
کدبانوهای عزیز به دختی در این روزهای سرد زمستانی با استفاده از لبو می توانید دسر خوشمزه ای درست کنید.
مواد لازم
لبو:2عدد
کره:2قاشق غذاخوری
پودر زیره سبز: یک چهارم قاشق چای خوری
پنیر خامه ای: نصف پیمانه
لیموترش: یک عدد
نمک و فلفل : به میزان لازم
زعفران: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه
ابتدا لبو را شسته و پوست بگیرید و داخل مقداری آب خوب بپزید تا کاملا نرم شود.
سپس لبو پخته شده را به همراه همه مواد بالا داخل مخلوط کن ریخته و خوب بزنید تا یکدست شود.
پوره را روی نان باگت یا بیسکویت ریخته و برای سرو آماده کنید.
نکات
در صورت تمایل از میزان بیشتری پنیر خامه ای استفاده کنید.
میتوانید لبو را با مقداری شکر بپزید.
در صورت تمایل مقداری جعفری یا گشنیز هم به مواد اضافه کنید.
منبع:www.ashpaziha.com/انتهای متن/