دسرموز و خامه كارامل
این هفته گروه هنروزندگی سایت به دخت برای شما عزیزان یک دسر زیبا، شیک و فوق العاده خوشمزه را آموزش می دهد. دسر موز و خامه ی کاراملی از دسرهای بسیار مطبوع برای همه ی اعضای خانواده ی شماست.
مواد لازم برای کرم شیرین کراملی:
موز: دو عدد
خامه: یک فنجان
سس کارامل: یک فنجان( در ادامه ی مطلب آموزش داده می شود)
شکر: دو سوم فنجان
آرد ذرت: یک چهارم فنجان
نمک: نصف قاشق چای خوری
شیر: سه فنجان
تخم مرغ: دوعدد
کره: دو قاشق غذاخوری
عصاره وانیل: یک قاشق غذا خوری
بیسکویت خرد شده: یک و نیم فنجان
کره ذوب شده: یک سوم فنجان
شکر: یک قاشق غذا خوری
طرز تهیه ی سس کارامل
سس کارامل از سس های فوق العاده دلچسب و خوش رنگ و لعاب بوده که در انواع شیرینی و دسر بکار می رود.
موادلازم: شکر قهوه ای: یک پیمانه
کره:یک دوم پیمانه
شیر:یک چهارم پیمانه
وانیل خالص:یک قاشق چایخوری
تمام مواد را داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم و آنها را خوب مخلوط می کنیم تا زمانی که کمی غلیظ و رنگ آن تیره شود.
طرز تهیه دسر موز و خامه ی کاراملی:
مرحله اول طرز تهیه کرم شیرین وانیلی:
در یک کاسه متوسط، تخم مرغ را با چنگال خوب هم بزنید و کنار بگذارید.
قند، آرد ذرت و نمک را در یک ظرف با هم مخلوط کنید و کم کم به شیر اضافه می کنیم وبه مدت یک دقیقه روی حرارت ملایم خوب هم می زنیم تا صاف و یک دست و غلیظ شود.
چند قاشق غذاخوری از این مخلوط داغ را در کاسه به تخم مرغ اضافه می کنیم و بلافاصله به خوبی هم بزنید .
حالا مخلوط تخم مرغ را به مخلوط قبلی اضافه می کنیم و دوباره یک دقیقه هم می زنیم.
از روی حرارت برداشته و کره و وانیل را به آن اضافه می کنیم و کنار گذاشته تا خنک شود و بعد داخل یخچال می گذاریم.
طرز تهیه بیسکویت برای لایه زیری دسر:
بیسکویت خرد شده ، شکر و کره ذوب شده را با هم مخلوط کرده تا به طور کامل ترکیب شوند . داخل سینی فر ریخته در درجه350درجه فارنهایت به مدت 10-12 دقیقه، تا زمانی که قهوه ای روشن شود قرار می دهیم .
حدود 2 قاشق غذاخوری بیسکویت را کف ظرف می ریزیم و با استفاده از یک لیوان کوچک با فشار آن ها را به یک لایه منسجم و به هم چسبیده تبدیل می کنیم.
یک لایه از کرم شیرین کاراملی را درون ظرف بریزید.
سپس چند برش موز اضافه می کنیم و با یک لایه کرم شیرین وانیلی روی آنها را می پوشانیم.
مقداری بیسکویت و کمی سس کارامل روی آن اضافه می کنیم و لایه های قبلی را تکرار می کنیم.
در نهایت دسر را به مدت 3 ساعت در یخچال قرار می دهیم و روی آن را با برش های موز ، خرده های بیسکویت و سس کارامل تزئین می کنیم.
/انتهای متن/