کوکوی میگو

کوکوی میگو از غذاهایی است که با میگو تهیه می شود. کوکوی میگو در عین پر خاصیت بودن به علت استفاده از میگوی در آن و قیمت نسبتاً مناسبی که دارد و بسیار مقرون به صرفه است.

0

 سرویس هنر و زندگی به دخت/

  • کوکوی میگو

مواد لازم:

میگو …………………………… 200 گرم

پیاز داغ ……………………………  1 قاشق سوپ خوری

روغن، نمک، فلفل، پودر سیر، زعفران و ادویه کاری ……………………………  مقداری

رب گوجه فرنگی…………………………… 1 قاشق سوپ خوری

جعفری خرد شده …………………………… 2 قاشق سوپ خوری

آبلیمو ……………………………  1 قاشق سوپ خوری

تخم مرغ ……………………………  2 تا 4 عدد

  • روش تهیه:

میگو را به همراه پیاز داغ در روغن بریزید و کمی تفت دهید.

سپس رب گوجه فرنگی، جعفری خرد شده، آبلیمو، نمک و فلفل را اضافه نمایید و مجددا کمی تفت دهید.

آن گاه ظرف را کنار بگذارید تا سرد شود.

سیب زمینی ها را با تخم مرغ، پودر کاری، زعفران دم کرده و پودر سیر مخلوط و با میگوها ترکیب کنید.

سپس در تابه ی داغ(که در آن روغن ریخته اید)، مایه ی کوکو را بریزید و در تابه را بگذارید.

اکنون حرارت را ملایم نمایید تا کوکو آماده شود.

  • کوکوی میگو (نوع دوم)

    سیب زمینی…………………………. 350 گرم

    کرفس ………………………..200 گرم

    هویج …………………………. 1 عدد متوسط

    پیاز ……………………….. 1 عدد کوچک

    میگوی پخته شده ……………………….. 225 گرم

    آرد گندم ……………………….. دو قاشق غذاخوری

    تخم مرغ ……………………….. 2 عدد

    روغن سرخ کردنی……………………….. به مقدار لازم

    نمک و فلفل……………………….. به مقدار لازم

مواد لازم برای سس سالسا:

 

    گوچه فرنگی خرد شده ……………………….. 225 گرم

    فلفل دلمه ای خرد شده ……………………….. 1 عدد

    پیاز قرمز ……………………….. 1 عدد

    گشنیز تازه ی خرد شده ………………………..1 قاشق چایخوری

    روغن زیتون ……………………….. یک قاشق سوپخوری

    آب لیمو ……………………….. یک قاشق سوپخوری

    نمک و فلفل ……………………….. به مقدار لازم

  • طرز تهیه کوکو:

ابتدا تمام سبزیجات را با هم مخلوط کنید و به صورت پوره در آورید.

حال میگو، آرد، تخم مرغ، نمک و فلفل را به سبزیجات اضافه کنید. در تابه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید.

با قاشق مقداری از مواد را برداشته در ماهی تابه بریزید و روی آن را با ته قاشق صاف کنید.

پس از پخته شدن یک سمت کوکوها، آنها را برگردانید تا سمت دیگرشان در روغن سرخ شود.

کوکوی میگو را به صورت گرم با سس سالسا سرو کنید.

  • طرز تهیه سس سالسا:

برای تهیه سالسا، گوجه فرنگی، فلفل، پیاز، گشنیز، روغن زیتون، آب لیمو، نمک و فلفل را با هم مخلوط نمایید و تا زمان سرو در یخچال نگهدارید.

این سس به صورت آماده نیز در بازار موجود می باشد. که البته تهیه آن در منزل به راحتی صورت میگیرید.

 /انتهای متن/

درج نظر