ترشی خرمالو
فکر می کنم اکثریت ما از خرمالو توقع ترشی نداریم! ولی طعم ملس و شکل ترشی خرمالو انقدر خاص هست که ارزش امتحان کردن را داشته باشد. با ما همراه باشید در درست کردن یک ترشی خوشمزه از خرمالو
سرویس هنر و زندگی به دخت/
ترشی خرمالو
مواد لازم
خرمالو ……………………………. 8 عدد
هل سبز ……………………………. 8عدد
فلفل بهار ……………………………… 8 عدد
خرماي زرد ……………………………… 8 عدد
نمك ……………………………… به مقدار كم
جوز هندي ……………………………… 1 عدد درسته
زنجبيل تازه ……………………………… 4 تكة كوچك
خلال شيرين شده پرتقال ……………………………… 3 قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
سركه را در ظرفي ريخته و بگذاريد تا به مدت 10 دقيقه بجوشد.
سپس آن را از روي حرارت برداريد و صبر كنيد تا خنك شود.
– اين كار مانع از كپك زدن ترشي ميشود.
خرمالوها را بشوييد و بگذاريد تا كاملاً خشك شود.
سپس به كمك نوك چاقو در انتهاي خرمالوها يك سوراخ كوچك ايجاد كنيد و داخل هر خرمالو يك هل سبز و يك فلفل بهار قرار دهيد.
خرمالوها را در رديفهاي منظم در يك شيشه تميز بچينيد و ميان آنها خرماها و جوزهندي را قرار دهيد و بقيه مواد را روي آنها بريزيد.
در آخر سركه سرد شده را روي مواد بريزيد. به طوري كه سركه روي خرمالوها را بگيرد.
سپس در شيشه را ببنديد و ترشي را در جاي خنك نگهداري كنيد.
اين ترشي بعد از 15 روز آماده سرو است. نوش جان!
نکات:
– فلفل بهار دانه معطري است به اندازه نخود و به رنگ قهوه اي تيره كه درخت آن در مناطق گرمسيري مي رويد. ( منظور از ((بهار)) در اسم اين دانه ،سرزمين بهارات يا هندوستان است، نه فصل اول سال)
فلفل بهار بر خلاف آنچه از اسمش بر مي آيد تند نيست و عطر آن به ميخك و جوز بويا و دارچين شباهت دارد. در صورتی که به فلفل بهار دسترسی نداشتید می توانید میخک و یا چوب دارچین را به مقدار کم جایگزین کنید.
/انتهای متن/