درخشش فوتسال بانوان در آسیا خستگی را از تنمان درآورد
رییس فدراسیون فوتبال گفت: نایبقهرمانی تیم فوتسال بانوان در آسیا خستگی را از تنمان در آورد.
سرویس خبر به دخت/
به گزارش به دخت به نقل از ايسنا علی کفاشیان در مراسم تجلیل از ورزشکاران و قهرمانان باشگاه ملی حفاری که در تالار ملیحفاری اهواز برگزار شد، اظهار کرد: جا دارد از باشگاه ملی حفاری که علاوه بر فوتبال در سایر رشته ها نیز سرمایه گذاری کرده است، تشکر کنم.
رییس فدراسیون فوتبال در ادامه عنوان کرد: در این شش سالی که در فدراسیون هستم، خستگی از تن من خارج نشده بود اما زمانی که فوتسال بانوان در آسیا نتیجه گرفت و نایب قهرمان شد، خستگی از تنم خارج شد.
وی افزود: در فوتسال بانوان برای اولین بار در طول تاریخ مجوز حجاب و بازی در میادین بینالمللی گرفته شد که این موفقیت بسیار بزرگی بود. بانوان ما سه، چهار سال در این رشته زحمت کشیدند و کار کردند و توانستند با حجاب کامل، آن هم در هوای گرم کشور کره جنوبی، به فینال بازی های آسیایی برسند که درنهایت نیز در وقت های اضافه مغلوب ژاپن که قهرمان دنیا است، شدند. به هر حال این نایب قهرمانی باعث شد خستگی از تن همه ما خارج شود.
/انتهای متن/