سرویس هنر و زندگی به دخت/
مواد لازم:
پوره زغال اخته ………………. 5/1پیمانه
شکر…………………….. ۱پیمانه
پودر ژلاتین……………………۲قاشق سوپخوری
وانیل……………………. کمی
خامه فرم گرفته………………. یک دوم پیمانه
فندق تازه……………………. به اندازه دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا زغال اخته راباشکر روی حرارت ملایم میگذاریم و هرازگاهی هم می زنیم،
وقتی خوب زغال اخته ها پخته و له شدن از روی حرارت برمی داریم.
- مقدارشکربه میزان ترشی یا شیرینی زغال اخته و تمایل به میزان طعم ملس دسر بستگی دارد
بعد از له شدن زغال اخته ها آن ها را توی صافی ریخته و با پشت قاشق فشار می دهیم به حدی که فقط پوسته و هسته زغال اخته باقی بماند
- صافی باید ریز باشد
خامه فرم گرفته و وانیل را به پوره اضافه کرده
ژلاتین را با مقدار کمی آب مخلوط کرده و به صورت بن ماری(حرارت روی بخار آب) آماده می کنیم.
ژلاتین شفاف شده را به پوره زغال اخته اضافه می کنیم .
در نهایت فندق خرد شده را نیز اضافه می کنیم .
- می توان فندق را در صورت دلخواه حذف کرد.
مخلوط آماده شده را در قالب دلخواه ریخته و به مدت 4-5 ساعت در یخچال قرار داده تا دسر در اصطلاح خودش را بگیرد.
بعد از آماده شدن به صورت دلخواه تزئین می کنیم.
دسر زغال اخته
مواد لازم:
شکر …………………….. 1لیوان
بیکینگ پودر …………………….. 1ق.غ
آرد …………………….. 3لیوان
کره …………………….. 1لیوان
تخم مرغ ……………………..1عدد
نمک …………………….. 4/1ق.چ
دارچین ……………………..کمی
زغال اخته …………………….. 4لیوان
شکر …………………….. 2/1لیوان
نشاسته …………………….. 3قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا با مخلوط 1لیوان شکر،3لیوان آرد،نمک،دارچین،بیکینگ پودر،خمیر تردی درست کنید و آن را در قالب
بریزید.
سپس 2/1 شکر و نشاسته بر روی زغال اخته به طور مساوی بریزید و آن را بر روی خمیر بپاشید.
در آخر آن را درفر با دمای 375درجه و به مدت45 دقیقه قرار دهید.
/انتهای متن/