ته چین قارچ و بادمجان

امروز در آشپزخانه به دخت، طرز تهیه “ته چین قارچ و بادمجان” را آموزش می دهیم.

1

 سرویس فرهنگی به دخت/

مواد لازم:

برنج …………….3 پیمانه
پیاز سرخ شده………………………. نصف پیمانه
قارچ……………… 150 گرم ( حدود 12 عدد کوچک خردوتفت داده شده)
زرده تخم مرغ……………….. 3 عدد
بادمجان……………… 3 عددمتوسط  ( حلقه وسرخ شده و روغن اضافی آن دریک صافی گرفته شود)
ماست …………………..1 پیمانه
زعفران …………………. به مقدار لازم
روغن مایع…………… نصف پیمانه
نمک و فلفل……………………..…. به مقدارلازم
روغن کنجد …………………… به مقدار لازم

طرز تهیه :

1.      برنج را خیس کرده ، آبکش کنید و اصطلاحا” زنده برمی داریم.
2.      زرده های تخم مرغ را با مقداری نمک وکمی زعفران با قاشق به هم زده، ماست را اضافه می کنیم.
  •      احتیاج نیست آب ماست گرفته باشد.
3.      سپس 3 قاشق غذا خوری روغن را اضافه می کنیم تا برنج ها به هم نچسبد.
4.      حدودا” یک سوم از برنج آبکش شده را در مایع ته چین می ریزیم.
  •     این مخلوط نباید زیاد شل یا سفت باشد.
5.      ته قابلمه تفلون را با کمی روغن چرب می کنیم.
6.       از مایع ته چین آماده شده کف آن می ریزیم ، مواد ریخته شده را با ته قاشق کاملا” صاف می کنیم .سپس بادمجان سرخ شده را روی قسمت زعفرانی قرار می دهیم ، بعد دوباره مقداری برنج سفید روی قارچ سرخ شده با کمی آب لیمو ( برای این که سفید بماند) می ریزیم ، روی آن قارچ و پیاز سرخ کرده ریخته و در آخر بقیه برنج سفید را می ریزیم و با پشت قاشق کاملا” صاف می کنیم و فشار می دهیم.
7.      قابلمه را روی گاز با شعله زیاد قرار می دهیم ، هنگامی که صدای روغن به گوش رسید شعله را کم کرده ، یک شعله پخش کن می گذاریم تا به مدت 40 دقیقه دم بکشد .
8.      پس از اینکه کاملا” پخت ، روی آن را با پیاز سرخ کرده ، زعفران و زرشک سرخ شده تزئین می کنیم.
/انتهای متن/
نمایش نظرات (1)