سرویس فرهنگی به دخت/
مواد لازم:
برنج …………….3 پیمانه
پیاز سرخ شده………………………. نصف پیمانه
قارچ……………… 150 گرم ( حدود 12 عدد کوچک خردوتفت داده شده)
زرده تخم مرغ……………….. 3 عدد
بادمجان……………… 3 عددمتوسط ( حلقه وسرخ شده و روغن اضافی آن دریک صافی گرفته شود)
ماست …………………..1 پیمانه
زعفران …………………. به مقدار لازم
روغن مایع…………… نصف پیمانه
نمک و فلفل……………………..…. به مقدارلازم
روغن کنجد …………………… به مقدار لازم
طرز تهیه :
1. برنج را خیس کرده ، آبکش کنید و اصطلاحا” زنده برمی داریم.
2. زرده های تخم مرغ را با مقداری نمک وکمی زعفران با قاشق به هم زده، ماست را اضافه می کنیم.
- احتیاج نیست آب ماست گرفته باشد.
3. سپس 3 قاشق غذا خوری روغن را اضافه می کنیم تا برنج ها به هم نچسبد.
4. حدودا” یک سوم از برنج آبکش شده را در مایع ته چین می ریزیم.
- این مخلوط نباید زیاد شل یا سفت باشد.
5. ته قابلمه تفلون را با کمی روغن چرب می کنیم.
6. از مایع ته چین آماده شده کف آن می ریزیم ، مواد ریخته شده را با ته قاشق کاملا” صاف می کنیم .سپس بادمجان سرخ شده را روی قسمت زعفرانی قرار می دهیم ، بعد دوباره مقداری برنج سفید روی قارچ سرخ شده با کمی آب لیمو ( برای این که سفید بماند) می ریزیم ، روی آن قارچ و پیاز سرخ کرده ریخته و در آخر بقیه برنج سفید را می ریزیم و با پشت قاشق کاملا” صاف می کنیم و فشار می دهیم.
7. قابلمه را روی گاز با شعله زیاد قرار می دهیم ، هنگامی که صدای روغن به گوش رسید شعله را کم کرده ، یک شعله پخش کن می گذاریم تا به مدت 40 دقیقه دم بکشد .
8. پس از اینکه کاملا” پخت ، روی آن را با پیاز سرخ کرده ، زعفران و زرشک سرخ شده تزئین می کنیم.
/انتهای متن/