طرز تهیه یخمک هندوانه

0

سرویس فرهنگی به دخت/

مواد لازم:

آب: 1 ليوان

شكر: 250گرم

هندوانه :1/5 كيلوگرم

طرز تهيه:

آب و شكر را در قابلمه‌اي مي‌ريزيم، روي حرارت ملايم مي‌گذاريم و مرتب هم مي‌زنيم تا شكر كاملاً حل شود. بعد حرارت را زياد مي‌كنيم تا حدود 5 دقيقه (بدون اين كه هم بزنيم) بجوشد.

هندوانه را پوست مي‌گيريم، هسته‌هاي آن را جدا مي‌كنيم و در مخلوط‌كن مي‌ريزيم تا به صورت پوره دربيايد.

پوره‌ي هندوانه را با شربت آماده شده مخلوط مي‌كنيم.

اين مخلوط را در يك قالب فلزي مي‌ريزيم و به مدت يك ساعت در فريزر مي‌گذاريم (تا زماني كه دور آن يخ نبندد)

پس از گذشت اين مدت قالب را از فريزر بيرون مي‌آوريم و مخلوط درون آن را با چنگال  مي‌زنيم. اين كار را 2 تا 3 بار تكرار مي‌كنيم تا دانه‌هاي يخ روي آن پيدا شود.

يخمك هندوانه بلافاصله پس از آماده شدن بايد سرو شود.

از قاشق بستني (اسکوپ) مي‌توان براي برداشتن يخمك استفاده كرد.

نوش جان!

نکات:

  در صورت تمايل 2 قاشق سوپ‌خوري نعناي خرد شده به يخمك اضافه كنيد. اين كار را بايد در مرحله‌ي آخر قرار دادن در فريزر انجام دهيد.

  مقدار شكر به نوع هندوانه و ذائقه شما بستگی دارد.

 گروه هنر و زندگی به دخت/ انتهای متن/