ضرب و شتم زن محجبه در فرانسه
زن جوان مسلمانیکه پنج شنبه هفته گذشته در حومه پاریس از سوی نژادپرستان و اسلام هراسان مورد حمله قرار گرفته بود فرزند خود را سقط کرد.
سرویس خبر به خت/
زن جوان مسلمانیکه پنج شنبه هفته گذشته در شهرک آرژنتوی در حومه پاریس از سوی نژادپرستان و اسلام هراسان مورد حمله قرار گرفته بود فرزند خود را سقط کرد.
وکیل این خانم به خبرگزاری فرانسه گفت:«خانواده موکلم، خانم موهسنی معاتی، به شدت از این واقعه در شوک به سر میبرند و نمیخواهند این مسئله رسانهای شود.»
این زن جوان مسلمان که در ماه چهارم بارداری به سر میبرده است بر اثر این حمله روز دوشنبه فرزند خود را سقط کرده است. وی علیه 2 مرد مهاجم که صبح پنج شنبه گذشه این زن را در خیابان مورد حمله قرار دادهاند شکایت کرده است.
مهاجمان وابسته به گروه های نژادپرست و ناسیونالیست افراطی این کشور هستند.
اخیرا انجمن مبارزه با اسلام هراسی در فرانسه در گزارشی اعلام کرده بود هر روز یک نفر در فرانسه قربانی پدیده اسلام هراسی می شود.
منبع:مشرق/ انتهای متن/