دستور پخت شیرینی توت

0

سرویس فرهنگی به دخت/

مواد لازم:

بادام                  200 گرم

پودر قند          100  گرم

شكر درشت      مقداري

گلاب            4 تا 5 قاشق غذاخوری

خلال پسته                 به مقدار لازم

 

طرز تهيه:

بادام را در آب گرم خيس می کنيم تا مدت 3 تا 4 ساعت بماند.

بعد پوست بادام را گرفته، مي گذاريم كمي خشك شود.

بعد بادام را آسياب مي كنيم. براي اينكه بهتر آسياب شود همراه پودر قند اين كار را انجام مي دهيم.

سپس گلاب را قاشق قاشق اضافه كرده تا خمير شود. از خمير به اندازه يك گلوله كوچك (اندازه فندق) برداشته و به شكل توت درست مي كنيم.

سپس آن را در شكر درشت مي غلطانيم و در انتها يك خلال پسته در بالاي توت مي گذاريم ، به عنوان دُم توت.

براي درست كردن توت قرمز مي توان از رنگ قرمز خوراكي استفاده كرد. به اين صورت كه يك تا دو قطره از رنگ قرمز را داخل خمير ريخته تا قرمز پررنگ شود و بعد خمير را به شكل توت درست مي كنيم.

گروه هنر و زندگی به دخت/ انتهای متن/

درج نظر