دستور پخت شيرينی برفی نارگيلی

2

سرویس فرهنگی به دخت/

مواد لازم : 

پودر نارگيل        100 گرم

شکر                 100 گرم

شير                  1 ليتر

کره                 50 گرم

پودر پسته          2 قاشق غذاخوري

پودر هل سبز      1 قاشق چايخوري

طرز تهيه

ابتدا کره را روي حرارت ملايم آب کرده، سپس شير و شکر را به آن اضافه مي كنيم و به مدت 15 دقيقه حرارت مي دهيم تا شكر آب شود.

وقتي حجم مواد به نصف کاهش پيدا كرد، پودر نارگيل را نيز اضافه و مخلوط مي کنيم تا مواد به سفتي خمير درآيد.

مواد مخلوط شده را خنک کرده بعد آن را به صورت گلوله مي آوريم )به اندازه گردو). گلوله ها را با مخلوط پودر پسته وهل آغشته مي­كنيم.

نکته:  مي توان مواد را در ديس به ضخامت 2 سانتيمتر به صورت مربع يا مستطيل در آورده، بعد لوزي برش زد و بعد از برش با پودر پسته و هل سبز تزئين كرد.

گروه هنر و زندگی به دخت/ انتهای متن/