شیرینی کوکی کریسمس

25دسامبر روز جهانی کریسمس است که عید مهم هموطنان مسیحی مان است.
روزی که در ایران نیز حال و هوای خود را دارد. حضور اقلیت ارامنه در ایران، جشن کریسمس را به اتفاقی آشنا برای همه ما تبدیل کرده است .
ما در سایت به دخت به مناسبت فرا رسیدن این عید طرز تهیه کوکی های مخصوص کریسمس را در اختیارتان می گذاریم.

0

کوکی ها را می توان به شکل و اندازه های مختلف برای انواع مراسم ها تهیه کرد.

 اما فرمت ثابت آن در هر شکل و اندازه، دو لایه کیک است که همچون ساندویچ روی هم قرار می گیرند.

مواد لازم:

تخم مرغ : 1 عدد

كره : 150 گرم

پودر قند : 100 گرم

آرد : 300 گرم

بكينگ پودر : نصف ق م

وانيل شكری : نصف ق م

پودر کاکائو : ۱ قاشق غذاخوری     

رنگ ژله ای قرمز و سبز

خلال دندان

ترافل رنگی

کاغذ روغنی

رویال آیسینگ

طرز تهیه:

ابتدا كره رو با همزن خوب هم مي زنيم .

توجه كنيد مدت هم زدن خيلي زياد نيست در حی که کمی رنگش عوض بشه 3-2 دقیقه کافیه.

سپس پودر قند و بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه كرده و هم مي زنيم .

در مرحله ی بعد آرد و بكينگ پودر رو با هم مخلوط كرده و كم كم به مواد قبلي اضافه مي كنيم .

 وقتي مواد سفت شدن دستگاه همزن رو مي ذاريم كنار و با دست مخلوط مي كنيم تا زماني كه خمير به دستمون نچسبه.

نکته :

بیسکویت های کره ای رو نباید زیاد ورز داد چون بیسکویت سفت می شه.

در مرحله ی بعد خمیر رو نصف می کنیم و به یکی از آن ها یک  قاشق غذاخوری کاکائو اضافه می کنیم.

در این اینجا شما یک خمیر کاکائویی و یک خمیر کره ای دارید.

بعد هر دو رو جداگانه داخل نایلون فریزر قرار بدید و بذارین توی یخچال بمدت ۱۵ دقیقه تا خودش و بگیره.

روی میز کارتونه کاغذ روغنی باز کنید خمیر رو روی کاغذ قرار بدید و بعد با وردنه خمیرتون رو با ضخامت حدودی ۵ میلیمتر باز کنید.

در مرحله ی بعد خمیرتون رو قالب بزنید .

قالب های مورد استفاده

نکته:

به دلیل اینکه ممکنه برداشتن خمیر قالب زده شده کمی سخت باشه و تغییر فرم بده می تونید از کاردک استفاده کنید .

و در نهایت سطح سینی فرتون رو چرب کنید و شیرینی ها رو روی اون بچینید .

فر رو از قبل گرم كنيد بعد۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت 15 دقيقه

 

دستور تهیه رویال آیسینگ   

مواد لازم:

سفیده تخم مرغ : ۲ عدد

پودر قند : ۴۰۰ گرم

رنگ خوراکی به میزان لازم                                                                                              

طرز تهیه :

ابتدا سفیده تخم مرغ رو با همزن انقدر هم می زنیم که اگه ظرف رو برگردونید سفیده ها از ظرفتون نریزن .

بعد آروم آروم پودر قند را اضافه می کنیم و مجددا هم می زنیم .

پس از اینکه کرم آماده شد اونا رو توی کاسه های کوچیک می ریزیم و با خلال دندون به هر کدوم مقدار خیلی کمی رنگ اضافه می کنیم ( اين كرم رنگ پذيريش زياده بخاطر همون از مقدار كم شروع كنيد) .

رنگها رو با خلال دندون به کرم ها اضافه کرده و هم بزنید و درنهایت کرم هارو داخل نایلون بریزید و درشون رو ببندید .

سر نایلون ها رو یه کوچولو بچینید.

 

در بخش بعدی

بیسکوییت ها را دورگیری کنید.

بعد از اینکه شیرینی رو با کرم دورگیری کردید نوبت به داخل اون می رسه .

برای پر کردن داخل اون کمی از کرم رو پایپ کنید بعد با قاشق یا خلال دندون تمام سطح رو پر کنید فکر کنم اینجوری راحت تر هست تا اینکه بخواید خیلی ظریف عمل پایپینگ رو در تمام سطح انجام بدین .

برای روی تعدادی از درختهای کریسمس هم ترافل رنگی بپاشید.

/انتهای متن/