پودینگ شکلات نعنا، طعمی که ماندگار است

امروز می‌خواهیم پودینگی را به شما آموزش دهیم که مطمئنم عاشقش می‌شوید.
پودینگ شکلات و نعنا طعمی متفاوت دارد و می‌تواند هوس خوردن چنین غذاهایی را تا مدت‌ها کاهش دهد. البته این پودینگ برای کسانی که به دنبال افزایش وزن هستند نیز می‌تواند گزینه مناسبی باشد.

0

یکی از بزرگترین اشتباهاتی که هنگام کاهش وزن انجام می‌دهیم این است که فکر می‌کنیم باید قید بیشتر غذاهای مورد علاقه خود را بزنیم. این یک اشتباه بزرگ است، چون به مرور باعث می‌شود احساس محرومیت از این غذا‌ها را پیدا کنیم و حرصمان برای خوردنشان بیشتر شود. امروز می‌خواهیم پودینگی را به شما آموزش دهیم که مطمئنم عاشقش می‌شوید.

 

مواد لازم:

شیر :3  فنجان

برگ‌های تازه نعنا : یک دوم فنجان

شکر : دوسوم فنجان

نشاسته ذرت : یک چهارم فنجان

کاکائو غیر شیرین:3 قاشق غذا خوری  

نمک : یگ هشتم قاشق چای خوری

زرده تخم مرغ:  3 عدد 

عصاره وانیل: یک دوم  قاشق چای خوری

شکلات نیمه شیرین : 50 گرم


طرز تهیه:

شیر را در یک ماهی تابه گود کوچک و روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید.

 دقت کنید که شیر را نجوشانید فقط تا اندازه‌ای گرم کنید که حباب‌های کوچک اطراف لبه‌های ماهی تابه پیدا شوند.

سپس شیر را از روی حرارت بردارید و نعنا را به آن اضافه کنید، اجازه دهید ۱۵ دقیقه بماند.

 میکس شیر را را از صافی عبور دهید و به داخل یک کاسه بریزید.

 شیر را کنار بگذارید و باقی مانده نعنا را دور بریزید. شیر را به ماهی تابه بازگردانید، شکر، نشاسته ذرت، کاکائو و نمک را اضافه کنید.

ماهی تابه را روی دمای متوسط بازگردانید. به جوش بیاوریدش. مرتب ترکیب را بهم بزنید تا حالتی غلیظ به خود بگیرد.

زرده‌های تخم مرغ را داخل یک کاسه متوسط قرار دهید.

به تدریج نیمی از شیر داغ را به آن اضافه کنید، ترکیب را مرتب با یک قاشق بهم بزنید.

 ترکیب تخم مرغ را به ماهی تابه اضافه کنید، به جوش بیاوردیش و مرتب آن را بهم بزنید.

 به مدت یک دقیقه و یا تا زمانی که ضخیم شود به پختن ادامه دهید.

از روی حرارت بردارید، وانیل و شکلات را اضافه کنید، بهم بزنید تا شکلات آب شود.

 پودینگ را به داخل یک کاسه بریزید. با یک سلفون روی کاسه را بپوشانید.

اجازه دهید خنک شود.

 اگر دوست داشتید، هنگام سرو می‌توانید با شاخه‌های نعنا تزئینش کنید.

/انتهای متن/