نان پيتا يا مديترانه اي

نان پیتا نان خوشمزه ایست که می توانید در خانه درست کنید و با انواع غذاهاي گوشتي يا انواع سالادها يا سس ها يا براي پيراشكي يا براي صبحونه با سوسيس تخم مرغ ميشه توش رو پر كرد.

0

جانان فرزان/

این نان را اگر درست کنید هم برای عصرانه های خوشمزه خوب است و هم برای صبحانه ها.

 

مواد مورد نیاز:

آرد سفيد : يک پيمانه

آب ولرم: نصف ليوان

خمير مايه فوري رضوى: دو قاشق غذا خوري

نمك يا نمك دريا : يه قاشق چاي خوري

يه كم شكر : براي قرمز شدن روي نان

پودر خمير فرانسوي( که كيفيت نون رو بهتر  و مثل بهبود دهنده عمل مي كنه ولي خيلي پف نون  بهتر ميشه)

طرز تهیه:

خمير رو به اندازه اين پيمونه ها ميشه دو برابر يا سه برابر كرد ولي با همين دستور ٨ تا نون گردالو بهتون ميده.

ميذاريم خمیر يه نيم ساعت استراحت كنه.

من خودم بهش يه كم روغن اضافه مي كنم كه لطيف تر بشه و احتمال پارگيش رو كمتر مي كنه.

بعد از استراحت هشت تا چونه مي گيريم ازش و با ورده گرد گرد مي كنيم.

اگه كااااااملا گرد نباشه پف نمي كنه.

ميشه قالب هم زد با يه بشقاب بزرگ.

به اندازه ٢ ميليمتر پهنش مي كنيم و زير و  روش رو آرد مي زنيم كه به سيني فر نچسبه.

حالا مي ذاريم تو فر تا پف كنه.

بعد سريع تا داغه ميذاريم لاي سفره تا داغ و تازه بمونه.

با انواع غذاهاي گوشتي يا انواع سالادها يا انواع سس ها يا براي پيراشكي يا براي صبحونه با سوسيس تخم مرغ ميشه توش رو پر كرد.

/انتهای متن/