پیتزا لقمه بادمجانی فوق العاده است

پیتزا غذای خوشمزه و مخصوصا محبوب بچه هاست. حالا بد نیست درست کردن یک پیتزای جدید با بادمجان را یاد بگیرید.

0

پیش از آموزش درست کردن پیتزا لقمه بادمجان بد نیست بدانید که استفاده از چند نوع پنیر، این پیتزا را خوش طعم‌تر می کند.

 

مواد مورد نیازبرای 2 نفر:

پودر سیر: 2 قاشق مرباخوری

فلفل دلمه‌ای: یک عدد

نمک: به میزان لازم

ریحان: به میزان لازم

آویشن: به میزان لازم

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

سس مایونز: یک قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا: به میزان لازم

سیر: 3حبه

بادمجان: 2عدد

گوجه‌فرنگی: 3عدد

پنیر پارمزان: به میزان لازم

 

 طرز تهیه:

ابتدا نیمی از بادمجان‌ها را پوست کنده و نمک بزنید و نیم ساعت صبر کنید تا تلخی آن گرفته شود. سپس آن را شسته و کاملا خشک کنید و به صورت حلقه‌ای خرد کنید.

نیمی دیگر از بادمجان‌ها را با پوست حلقه‌ای خرد کرده و بعد نمک بزنید و مراحل قبل را تکرار کنید تا کاملا خشک شود.

بعد از آنکه بادمجان‌ها کاملا خشک شدند، آنها را به فلفل و روغن زیتون آغشته کنید و 5 دقیقه دیگر استراحت دهید تا طعم‌ها جذب بادمجان‌ها شود.

گوجه فرنگی‌ها را پوست گرفته و حلقه‌ای خرد کنید.

فلفل دلمه‌ای را ریز خرد کنید و در مقداری روغن کاملا سرخ کنید.

بادمجان‌ها را سرخ کرده و روی سینی فر بچینید و روی آن مقداری فلفل دلمه‌ای سرخ شده بریزید.ادویه‌ها را با هم مخلوط کرده و روی فلفل دلمه‌ای بریزید.

گوجه‌ها را مقدار کمی در روغن تفت دهید اما مواظب باشید آب نیندازد.گوجه‌ها را روی ادویه قرار داده و روی آن‌ها مقداری پنیر پیتزا بپاشید و 5 تا 10دقیقه داخل مایکروویو یا فر داغ شده قرار دهید تا برشته شوند.

روش دوم:

مراحل را مثل روش اول ادامه دهید اما گوجه و بادمجان را سرخ نکنید. فقط فلفل دلمه‌ای را به همان روش تهیه کنید.

فر را روشن کنید تا داغ شود و بعد بادمجان‌ها را روی سینی چرب شده قرار داده و داخل فر بگذارید و 15دقیقه یا بیشتر کاملا کبابی کنید.

داخل ظرفی پنیر پارمزان و سیر رنده شده ، سس مایونز ، مقداری پودر آویشن ، نمک و فلفل را خوب مخلوط کنید سپس گوجه‌های حلقه‌ای شده را داخل سس قرار دهید و وقتی بادمجان‌ها را از فر خارج کردید روی آنها فلفل دلمه‌ای ریخته و گوجه فرنگی قرار داده و بعد پنیر پیتزا بریزید و مجددا 5 دقیقه داخل فر قرار دهید تا برشته شود.

 

نکات:

  • در صورت تمایل از یک عدد پیاز رنده شده و سرخ شده هم به همراه فلفل دلمه‌ای استفاده کنید.
  • بهتر است در مورد اول هم از پنیر پیتزا و پارمزان استفاده شود.
  • استفاده از پنیر چدار پیتزای شما را لذیذ‌تر میکند(همراه با پنیر پیتزا)

/انتهای متن/