ماهی سوخاری چیپسی

اگر کودک شما طعم و بوی ماهی را دوست ندارد، با ترفند سوخاری کردن می توانید او را به خوردن این گوشت مفید تشویق کنید.

0

ماهی سوخاری یکی از روش های پرطرفدار طبخ ماهی است . البته نحوه طبخ و پودر سوخاری استفاده شده هم بسیار مهم است.

 اگر ماهی سوخاری خوب تهیه نشود، طعم و بوی خوبی نخواهد داشت و مطمئنا از آن استقبال نمی شود.

برای تهیه ماهی سوخاری عالی و خوشمزه باید ماهی را به درستی برش داد و پودر سوخاری با کیفیت و مناسبی نیز استفاده کرد و همین طور به شکل صحیح طبخش کرد.

 

مواد مورد نیاز:

ماهی از طول برش خورده: یک عدد

سس تند و سویا سس: از هر کدام دو قاشق غذاخوری

نمک، آبلیمو، پودر سیر و روغن زیتون: به میزان لازم

پودر خمیر ترش: یک قاشق غذاخوری

آب: به قدری که خمیر نرم و روان شود

آرد: 200 گرم

آرد سفید: به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا ماهی را تمیز کرده، شسته و در مخلوط نمک، آبلیمو، سویا سس، سس تند، پودر سیر و روغن زیتون حدود یک‌ ساعت و 15 دقیقه بخوابانید.

در این فاصله آرد را در ظرفی ریخته، وسط آن را گود کرده کم‌کم آب را اضافه کنید تا مایه غلیظ و یک‌دستی به دست آید، سپس پودر خمیر ترش را به همراه یک قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کرده مخلوط کنید.

 درِ ظرف را بسته و با پارچه‌ای بپوشانید تا حدود یک ساعت و نیم بماند.

در مرحله سوم در تابه روغن زیادی ریخته تا داغ شود، ماهی را در آرد سفید و سپس در مایه آماده شده زده و در روغن داغ سرخ کنید.

ماهی سوخاری شما آماده خوردن است.

/انتهای متن/