طرز تهیه باسلوق آجیلی

باسلوق آجیلی یکی از خوشمره ترین و اشتها برانگیز ترین باسلوق ها است. براتون دستورش رو آماده کردیم تا در مجالس شادتون ازش استفاده کنید.

0

مواد لازم:

آب: 2 پيمانه

شکر: يک دوم پيمانه

نشاسته: يک چهارم پيمانه

گلاب: 2 قاشق سوپ خوري

هل: يک قاشق چايخوري

پودر نارگيل يا پودر پسته: يک پيمانه

ژله دلخواه: ( آلبالو، ليمو، آناناس و..) 2 بسته

آجيل دلخواه: (بادام، پسته، فندق، گردو) يک پيمانه

 

 طرز تهیه:

پودر نشاسته رو با يک پيمانه آب سرد مخلوط ميکنيم.

شکر را با يک پيمانه ديگر آب روي حرارت گذاشته تا داغ شده و شروع به جوشيدن کند.

ژله را درمخلوط آب و شکر ريخته و هم مي زنيم تا کاملاْ مخلوط شود و نشاسته حل شده را اضافه مي کنيم و مرتباْ هم زده تا شروع به غليظ شدن کند . گلاب و هل را مي ريزيم. مواد را براي 2 دقيقه مي جوشانيم و از روي اجاق برمي داريم و براي 10 دقيقه در دماي اتاق نگه داشته تا کمي خنک شود و آجيل را اضافه مي کنيم.

قالب مستطيل، اندازه 20 در 25 سانت را با کاغذ روغني مي پوشانیم و مقداري پودر نارگيل يا پسته در قالب مي ريزيم.

و مواد باسلوق را روي پودر نارگيل مي ريزيم.

بعد از 5 دقيقه پودر نارگيل يا پسته بيشتري را سراسر سطح باسلق پخش مي کنيم.

بمدت 3 ساعت در يخچال قرار مي دهيم و به شکل دلخواه برش میزنیم.

/انتهای متن/