شیرینی اتابکی

برای پذیرایی از مهمانان نوروزی، خودتان هم می توانید شیرینی های خوشمزه درست کنید . یکی از آنها شیرینی اتابکی است.

0

شیرینی اتابکی مدت ماندگاری طولانی دارد. شیرینی اتابکی  می‌توانید شیرینی را در ظرف دردار چیده و مدت یک ماه در جای خنک یا سه ماه در فریزر نگهداری کنید.

 

مواد مورد نیاز:

آرد: ۲۵۰ گرم

آرد نخودچی: ۱۲۵ گرم

آرد برنج : ۱۲۵ گرم

روغن جامد صاف: ۲۲۵ گرم

پودر قند الک شده: ۱۷۵ گرم

هل ساییده: ½ قاشق چایخوری

تخم خرفه یا پودر پسته: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا روغن و پودر قند را در کاسه‌ای بریزید و با همزن برقی و دور تند حدود ۱۰ دقیقه هم بزنید تا کاملا مخلوط و کرم مانند شود. اواخر ۱۰ دقیقه هل را هم اضافه کنید.

سپس آرد الک شده را قاشق قاشق اضافه کنید و با سر خمیر گیر همزن هم بزنید تا خمیر لطیفی بدست آید. ممکن است یکی دو قاشق از آرد اضافه بیاید.

اگر مایل به تهیه شیرینی اتابکی کاکائویی هستید، خمیر را نصف کنید و یک تا ۲ قاشق سوپخوری پودر کاکائوی الک شده به یک قسمت از خمیر اضافه کنید. ورز دهید تا خمیر شکلاتی شود.

خمیر شکلاتی و سفید را جداگانه در کیسه فریزر بگذارید و ۴ تا ۵ ساعت در محیط آشپزخانه جای خنک استراحت دهید.

از خمیر به اندازه فندق درشت بردارید و در دست گرد کنید گلوله‌های خمیر را در سینی با کمی فاصله از هم بچینید روی خمیر شیرینی اتابکی را کمی فشار دهید.

فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید و یک ربع زمان دهید تا فر گرم شود.

روی شیرینی اتابکی را پودر پسته یا تخم خرفه بپاشید. سینی شیرینی‌ها را در طبقه وسط فر بگذارید و ۲۰ دقیقه زمان دهید تا شیرینی پخته شود.

سینی را از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا شیرینی اتابکی کاملا سرد شود. سپس در ظرف بچینید و گرنه پودر می‌شود.

/انتهای متن/