با چه چیز افطار کنیم ؟

طبق سفارشات دینی بهترین خوراکی ها برای افطار روزه، شیرینی های طبیعی هستند. چرا این مواد برای فرد روزه دار بهتر از خوراکی های دیگر مخصوصا شیرینی های مصنوعی است؟

0

مهناز فولادوند/

در اسلام برای شروع افطار یک قاعده کلی وجود دارد و آن استفاده از خرماست.

دراین زمینه مشخصا سه نکته باید مورد توجه روزه داران باشد:

1-افطار با شیرینی به عمل آید. نبی گرامی(ص) به ترتیب خرما و کشمش را برای این منظور انتخاب فرموده اند.

 دلایل این ترجیح هم مشخص است. با استفاده از این مواد تامین قند طبیعی بدن با سرعت بالا صورت می گیرد. خرما و کشمش منابع غنی و خوبی برای تامین ویتامین های C ، A ، B1 ، B2 و نیز فسفر و آهن است. به علاوه به سبب این که خرما و کشمش حاوی انسولین گیاهی است، برای هضم و جذب بهترغذا، جلوگیری از ضعف بدن ، کاهش سمی بودن چربی ها، جلوگیری از یبوست وغیره بسیار مفید است.  

2- البته همه این خواص در مورد خرما بیشتر صادق است و به همین دلیل هم اصرار بیشتر در مورد خوراکی اول در افطار استفاده ار خرماست .

3- از خورد ن شیرینی جات قنادی مثل زولبیا و بامیه و هر نوع شیرینی غیر طبیعی خودداری شود.

بنا بر تحقیقات صورت گرفته  استفاده از شیرینی های مصنوعی بعد از چند ساعت، باعث  گرسنگی  فرد شده و در طول زمان او را با بیماری های قلب و عروق  مواجه می سازد.

منبع:

اولین دانشگاه و آخرین پیامبر – سید رضا پاکنژاد

/انتهای متن/