بهداشت و سلامت در ماه تیر

در ماه تیر که تقریبا مصادف با ماه حزیران ماه چهارم رومی است، برای خوردنی ها و نوشیدنی ها بایدها و نبایدهایی هست که به سلامت و بهداشت بدن کمک زیادی می کند.

0

مهناز فولادوند/

ماه حزیران که از 24 خرداد تا 22 تیر است، سی روز می باشد. در این ماه سلطه بلغم و خون بربدن کم می شود، چرا که زمان غلبه صفراست.

 

خوردن و آشامیدن

در ماه حزیران از خوردن گوشت های چربی دار و زیاده روی در مصرف آنها باید پرهیز شود.

در این ماه خوردن خوراکی های سرد مزاج مانند کاسنی، شیرخشت و خرفه ونیزمیوه های سبز مانند خیار و خیارچنبر و همین طورمیوه های آبدار و ترشی ها سودمند است.

از میان گوشت ها، گوشت بزغاله، گوساله، ماهی تازه و پرنده هایی مانند مرغ، تیهو، دراج  مفید است.

 نوشیدن شیر گوسفندی که به تازگی بره زاییده باشد، در ماه حزیران خوب است.

 

اعمال و رفتار

ماه حزیران بنا بر سفارشات حضرات معصومین(ع) بهترین وقت برای حجامت است.

اما در این ماه نباید مشک و عنبر بو کرد.

همچنین درماه حزیزان بهتر است از تلاش های خسته کننده پرهیز نمود.

/انتهای متن/

درج نظر