لقمه های پنیری

لقمه های پنیری ایده های خیلی عالی و فانتزی ای هستند برای مهمونی های عصرانه و جشن تولدها. مواد ساده و در دسترسی هم دارند.

0

 مواد لازم:

سيب زميني پخته و رنده شده : 300 گرم

سينه و ران مرغ چرخ شده : 160 گرم

پنير گودا رنده شده:  50 گرم

پودر سير : به مقدار لازم

نمك و فلفل سياه پودرشده :  به مقدار لازم

پنير پيتزا رنده شده :100 گرم

پودر سوخاري : به مقدار لازم

روغن سرخ كردني: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

در ظرفي، سيب زميني، مرغِ چرخ شده، پنير گودا، پودر سير، نمک و فلفل را با يکديگر مخلوط کنيد و با دست ورز دهيد تا کاملاً حالت چسبندگي پيدا کند.

از مايه آماده شده به اندازه گردو برداشته و در كفِ دست پهن و صاف کنيد، سپس مقداري پنير پيتزا در وسطِ آن قرار دهيد و آن را به شکل دلخواه فرم دهيد؛

لقمه ها را در پودر سوخاري غلتانده و در تابه اي حاوي روغن داغ، سرخ کنيد، سپس روي حوله کاغذي قرار دهيد تا روغن اضافي آنها گرفته شود. لقمه هاي پنيري را در ظرف موردنظر بچينيد و به دلخواه تزيين و سرو كنيد.

/انتهای متن/

درج نظر