املت تخم مرغ فنجانی مخصوص صبحانه

با اینكه املت جزو غذاهای سریع است،  اما تهیه یك املت لذیذ و خوشمزه، كار آسانی نیست. همیشه به یاد داشته باشید غذاهایی كه مواد كمی در تهیه آن به كار می‌رود، دشوارتر از خوراك‌هایی است كه پر مواد هستند.

0

 گروه هنروزندگی سایت به دخت،/

مواد لازم برای چهار نفر

تخم مرغ بزرگ:   6  عدد

شیر : ¼  پیمانه

نمک : 4/1قاشق چایخوری  

فلفل سیاه: 4/ 1   قاشق چایخوری

فلفل دلمه ای قرمز: ½   پیمانه

اسفناج : 4/3پیمانه   

پنیر چدار: 4/1 پیمانه   

 

طرز تهیه:

ابتدا شیر و تخم مرغ ها را در یک کاسه با همزن بزنید.

 نمک و فلفل را اضافه کنید

فلفل دلمه ای را ریز خرد کنید

سپس اسفناج ها را دسته کرده و نازک خرد کنید

فلفل دلمه ای و اسفناج و پنیر چدار رنده شده را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید.

یک قالب مافین را با اسپری آشپزی یا کره ی آب شده چرب کنید و کاسه ها را تا ¾ حجم از مخلوط تخم مرغ پر کنید و آن را در فر  با دمای 375 درجه فارنهایت  به مدت 20 دقیقه قرار دهید.

20 تا 25 دقیقه تا زمانی که سفت شود و بگیرد در فر با دمای 375 درجه فارنهایت بپزید.

حالا املت فنجانی خوشمزه شما آماده است.

/انتهای متن/